Θα συγκινηθείτε! - Έγινε πρόταση γάμου στο πλατό του Deal

Μας περιμένει μια όμορφη έκπληξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα συγκινηθείτε! - Έγινε πρόταση γάμου στο πλατό του Deal

Μια όμορφη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο του Deal for 2 που επιστρέφει με ένα ζευγάρι και με μια.. πρόταση γάμου. Μάλιστα ο γαμπρός κράτησε όλες τις παραδόσεις και γονάτισε μπροστά στην μελλοντική νύφη!

Ο έρωτας θα κυριαρχήσει στο παιχνίδι του alpha με το ζευγάρι που έρχεται από την Θεσσαλονίκη να μας φέρνει συγκίνηση. Ειδικότερα Ο Κυριακός και η Δέσποινα θα βρεθούν στο παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου για να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί!

Ο Κυριακός όμως από ότι φαίνεται θα επιχειρήσει να κερδίσει και το χέρι της καλής του κάνοντας πρόταση γάμου!

Δείτε το τρέιλερ από την εκπομπή του Alpha

Σίγουρα η πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που περίμενε κανείς, ωστόσο στο Deal είναι συνηθισμένοι από αυτά! Δείτε τι έγινε και 'πάγωσαν" όλοι!

Και πριν το Deal έγινε πρόταση γάμου και στο πλατό του Shopping Star - Συγκινήθηκε η Βίκυ Καγιά

Μια όμορφη στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι παίκτριες του Shopping Star καθώς μια πρόταση γάμου έφερε δάκρυα στο πλατό της εκπομπής. Δεν "γλύτωσε" ούτε η Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/2 ο σύντροφος παίκτριας του παιχνιδιού ζήτησε από την Βίκυ Καγιά λίγο χρόνο.. από τον τίτλο μάλλον καταλάβατε την συνέχεια! Ναι, ο κύριος Τάσος ζήτησε από την καλή του, Χαρά, να τον παντρευτεί. Και εννοείται ότι το πλατό της εκπομπής του Star "γέμισε' δάκρυα με την Βίκυ Καγιά, που πρόσφαατα μας έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι ανεβάζοντας μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ, να μην μπορεί επίσης να κρατήσει την συγκίνησή της.