Ράγισε καρδιές η Βάνα Μπάρμπα για την κουμπάρα της που πέθανε - «Καλή αντάμωση κορίτσι μου»

Συγκινεί το μήνυμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές η Βάνα Μπάρμπα για την κουμπάρα της που πέθανε - «Καλή αντάμωση κορίτσι μου»

Πέθανε πρόσφατα η κουμπάρα της Βάνας Μπάρμπα. Με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media, η ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει και ράγισε καρδιές. «Καλή αντάμωση κορίτσι μου», έγραψε μεταξύ άλλων και συγκίνησε.

Η Μαρία Μαχαίρα άφησε την τελευταία της πνοή στα 52 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο. Με την ηθοποιό εκτός από πολύ καλές φίλες, ήταν και κουμπάρες. Στην κηδεία της, στάθηκε βράχος στην οικογένεια της και πολύ στην κόρη της, που έκλαιγε στην αγκαλιά της.

Η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με την Μαρία Μαχαίρα και έγραψε:

«Καλό ταξίδι φίλη μου αγαπημένη σε περιμένει η Σούλα, ο Αλέξης ο Θόδωρος, η Ζωή, ο Πέτρος …στον αγγέλων τα μπουζούκια…και σίγουρα εσύ θα τραγουδάς το μαύρα μάτια μαύρα φρύδια του Βαμβακαρη… μποέμισα και αυθεντική όπως πάντα…καλή αντάμωση κορίτσι μου».

Βάνα Μπάρμπα κουμπάρα πέθανε

Οι εικόνες από την κηδεία της Μαρίας Μαχαίρα, λυγίζουν. Η κόρη της ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα, ενώ ο σύζυγος της ήταν απαρηγόρητος.

Καρδιές ράγισε η Βάνα Μπάρμπα και για την αδερφή της που πέθανε

Συγκλόνισε η Βάνα Μπάρμπα, με τα όσα είπε για τον θάνατο της αδερφής της: «Δεν μπορώ να χαμογελάω! Έχω αποφασίσει να...» Ανέφερε μεταξύ άλλων στο Πρωινό!

Η ηθοποιός, έσπασε την σιωπή της στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, με τη θλίψη της να μην μπορεί να κρυφτεί για την πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή της!

«Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω πια ανάγκη υποστήριξης. Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές. Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη. Οπότε θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα. Δεν θα ξαναγυρίσω στα σίριαλ, είναι επιλογή μου, δεν ξαναγυρίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω, δεν νιώθω την ανάγκη εσωτερικά», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.