Στο νοσοκομείο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ - Τι συνέβη;

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Στο νοσοκομείο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Τι συνέβη και και πιθανότατα θα χειρουργηθεί εντός της ημέρας. Το γεγονός σημειώθηκε εντελώς ξαφνικά και υπήρξε αναστάτωση στην ομάδα του.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με σκωληκειδίτιδα. Στο Ιατρικό Κέντρο ήταν μαζί του και ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος, ο οποίος συνόδευσε τον 25χρονο πορτιέρε.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίο όπως φαίνεται δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο τις επόμενες ημέρες που θα παίξουν παιχνίδι εντός έδρας με τον ΌΦΗ την Κυριακή.

Βασίλης Μπαρκας νοσοκομείο

Ποιος είναι ο Βασίλης Μπάρκας

Ο Μπάρκας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα της περιόδου 2013-14. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση εναντίον του ΠΑΟΚ στις 20 Μαΐου 2015, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 83ο λεπτό. Η επόμενη χρονιά ( 2015-16) δεν ξεκίνησε καλά για τον Μπάρκα, καθώς ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Στις 30 Ιανουαρίου 2016 ξεκίνησε βασικός απέναντι στον ΠΑΟΚ κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Στις 9 Ιουνίου 2016 εντάχθηκε με μεταγραφή στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, έναντι 600 χιλιάδων ευρώ.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής όχι όμως της ΑΕΚ

Δύσκολες ώρες περνάει ο ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του! Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από υψηλό πυρετό και σπασμούς.

Ο Βραζιλιάνος μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του με τον Κίλιαν Εμπαπέ, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα καθώς παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από σπασμούς.

Ο Πελέ βρίσκεται στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες καθώς παίρνει μέρος σε διαφημιστική εκστρατεία της ωρολογοποιίας Hublot. Στο πλαίσιο αυτό συνάντησε τον Kylian Mbappe που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο διάδοχος του στα γήπεδα.

undefined