Mega: Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε για πρώτη φορά το Σάββατο

Τι μας περιμένει;

Mega: Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε για πρώτη φορά το Σάββατο

Και όμως είναι επίσημο! Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε για πρώτη φορά το Σάββατο στο Mega και που περιμένουν όλοι πως και πως! Τι μας περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες από το δυναμικό comeback του καναλιού;

Από αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 το πρωί στο Mega ο Γιώργος Χουδαλάκης, ο Άρης Ραβανός, ο Χρήστος Μέγας και η Μαρία Κατσή θα μας δίνουν με σαφή και κατανοητό τρόπο την εικόνα της επικαιρότητας όλης της εβδομάδας.

07.00 MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Αρχισυνταξία : Λία Λάππα, Στέλλα Κεμανετζή

Για όσα θέματα μας απασχόλησαν αλλά και για όσα περιμένουμε να συμβούν τις επόμενες ημέρες. Αναλύσεις και σχολιασμός των κυριότερων πολιτικών θεμάτων, ζωντανές συνδέσεις με πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό, διεισδυτική ματιά στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα επηρεάζουν τη τσέπη μας, τελευταίες πληροφορίες από τις διεθνείς εξελίξεις, εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά προτάσεις για να περάσουμε καλά.

Το Σάββατο καλεσμένη στο στούντιο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως καλείται να πάρει θέση για τα φλέγοντα θέματα που έχουν προκύψει στο χώρο της Παιδείας. Ακόμα , ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης θα μιλήσει για τις επόμενες εσωκομματικές αποφάσεις και την αντιπολιτευτική γραμμή στο θέμα της Novartis. Τους κερδισμένους και χαμένους του νέου ασφαλιστικού συστήματος με αναλυτικούς πίνακες και παραδείγματα θα εξηγήσει ο Χρήστος Μέγας.

Την Κυριακή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας θα τοποθετηθεί για το θέμα της Novartis ενώ στο πολιτικό τραπέζι για μια συζήτηση με ουσία θα βρεθούν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Γεροβασίλη. Σε ζωντανή σύνδεση με το Βερολίνο, ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Βολικάκης θα μιλήσει για την προετοιμασία του.

Κάθε Σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωϊ σερβίρεται ειδησεογραφικός και όχι μόνο καφές. Ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός φωτίζουν όσα έμειναν στο πολιτικό παρασκήνιο και προϊδεάζουν για όσα θα συμβούν την επόμενη μέρα. Ο Χρήστος Μέγας μεγεθύνει τα μικρά γράμματα που συνήθως έχουν μεγάλη επίπτωση στην τσέπη μας και η φρέσκια ματιά της Μαρίας Κατσή πέφτει σε κάθε πλευρά της κοινωνίας και μας παρακινεί να μην μείνουμε θεατές.

12.00 SPORTS WEEKEND (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Παρουσίαση : Παναγιώτης Περπερίδης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Κατσαρός, Ζωή Δημητράκου

Αρχισυνταξία : Δήμος Μπουλούκος

To ΜΕGA θα έχει δυναμική παρουσία στα αθλητικά και η αρχή γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή MEGA SPORTS Weekend στις 12:00 το μεσημέρι.

H πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ξεκινά με μία έκπληξη. Ο Κώστας Βερνίκος και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε guest εμφάνιση, συνδέουν το παρελθόν με το παρόν του MEGA, σε μία ξεχωριστή εκπομπή που θα θυμίσει μεγάλες στιγμές από την αθλητική πορεία του καναλιού τα προηγούμενα χρόνια.
Στην εκπομπή μιλούν για το MEGA σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού όπως οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κατερίνα Στεφανίδη, Σπύρος Γιαννιώτης, Βούλα Πατουλίδου αλλά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου, ο πρώην άσος της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου και πολλοί άλλοι.

Ο Κώστας Βερνίκος και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα παραδώσουν τη σκυτάλη στους παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτη Περπερίδη, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνη Κατσαρό και Ζωή Δημητράκου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι το MEGA SPORTS Weekend θα παρουσιάζει όλη την αθλητική δράση από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, αφιερώματα, αναλύσεις και πλούσιο θέαμα.

13.00 MEGA Γεγονότα: ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Με την Μαριλένα Γεραντώνη.

Τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Όλες οι εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνουν.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας που δίνει ψύχραιμα και αντικειμενικά μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημαντικών ειδήσεων.

16.20 ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Εκπομπή μαγειρικής με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη

Περιέχει τοποθέτηση Προϊόντος. Ο Δημήτρης Παπαζυμούρης παρουσιάζει γευστικές συνταγές εστιάζοντας στην επιστήμη της γεύσης και την τέχνη της απόλαυσης. Μπαίνει στη κουζίνα παρέα με διάσημους φίλους του. Μαγειρεύει με απλά υλικά, αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά και καλεί τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν βήμα- βήμα σε ένα γευστικό ταξίδι.

20.00 MEGA Γεγονότα: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Με τον Γιάννη Μούτσο.

Κάθε σημαντικό γεγονός που ενδιαφέρει τους πολίτες από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA ερευνά, παρουσιάζει, αναλύει και σχολιάζει την πραγματικότητα με αμεσότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα, χωρίς εντυπωσιασμούς. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχουν θέση όλες οι απόψεις.

Κυριακή 22:00 ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE

Παρουσιάζουν : Αντώνης Καρπετόπουλος, Σοφία Αλατζά

Σχολιάζουν : Κώστας Νικολακόπουλος, Κώστας Οικονομίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος.

Κριτική διαιτησίας: Ηρακλής Τσίκινης

Αρχισυνταξία : Παναγιώτης Περπερίδης

Μετά από σκληρή προπόνηση, δυνατή προετοιμασία και ανεβασμένο ηθικό η αθλητική ομάδα του MEGA είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Η ιστορική εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ» επιστρέφει ανανεωμένη, με πλούσιο υλικό, παλμό και ένταση, έτοιμη να κερδίσει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε βράδυ Κυριακής.

Με την υπογραφή και την ιδιαίτερη προσέγγιση του Αντώνη Καρπετόπουλου, την φρεσκάδα της Σοφίας Αλατζά, τα σχόλια κορυφαίων αθλητικών συντακτών, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Κώστας Οικονομίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος σχολιάζουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική από τις 22.00 μέχρι τις 00.00, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την τρισδιάστατη ανάλυση των πιο σημαντικών φάσεων όλων των αναμετρήσεων.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις σχολιάζει ο Ηρακλής Τσίκινης με εντελώς διαφορετική προσέγγιση τόσο στην εικόνα, όσο και στην αξιολόγηση των διαιτητών. Στο στούντιο της εκπομπής το τεχνικό σχόλιο αναλαμβάνει αυτή την Κυριακή ο πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Κάθε Κυριακή βράδυ, η ποδοσφαιρική συζήτηση ανάβει και η μπάλα στο MEGA γίνεται… ΣΟΥΠΕΡ.

Μπορεί τα νούμερα που σημείωσε σε γενικό πλαίσιο την Δευτέρα το κανάλι Mega να ήταν... megalicious ωστόσο κάποια από τα προγράμματα έχουν πτώση και σε μονοψήφια και πιο συγκεκριμένα σειρές που παίζουν σε επανάληψη έχοντας απέναντί τους στον ανταγωνισμό προγράμματα "φωτιά".

Εκτός από τα νέα προγράμματα ωστόσο επιστρέφει στο Mega με νέα επεισόδια αγαπημένη σειρά

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει αγαπημένη σειρά του Mega που σημείωνε κόκκινο σε τηλεθέαση. Ωστόσο, δεν επιστρέφει σε επανάληψη, αλλά με νέα επεισόδια. Το γεγονός αυτό έχει φέρει τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές, που ανυπομονούν να γυρίσει ξανά.

Ο λόγος για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» την μαύρη κωμωδία που προβλήθηκε στην τηλεόραση για πρώτη φορά στο Mega το 2008. Το σενάριο υπέγραψαν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Ήταν μια σειρά που έκανε τεράστια επιτυχία.

Η σειρά είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου Πάνου Κοκκινόπουλου και το cast αποτελείτο από επίσης ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως ο Στέλιος Μάινας, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσυ Μάλφα, Ράνια Παπαδάκου, Έρση Μαλικένζου και άλλους αξιόλογους πρωταγωνιστές.

Το τελευταίο διάστημα πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την σειρά να επιστρέφει και όπως φαίνεται ήρθε η επιβεβαίωση. Η Ράνια Παπαδάκου, η τηλεοπτική Τζία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το καστ και έγραψε «Love is in the air» βάζοντας το hashtag #staytuned.

Mega Μαύρα Μεσάνυχτα

«Βόμβα» έσκασε για το MEGA. Επιστέφει στο κανάλι σε επανάληψη, ακόμη μια σειρά που σημείωνε κόκκινο σε τηλεθέαση.

TAGS