Αγωνία για τον Νότη Σφακιανάκη - Βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία για τον Νότη Σφακιανάκη - Βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή

Αγωνία επικρατεί για τον Νότη Σφακιανάκη και την υγεία του! Βγήκε στο φως βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή και όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε χθες ο τραγουδιστής, ο οποίος αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην σκηνή και παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή έτσι ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Δείτε επίσης και τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης για τον τραγουδιστή και την κατάσταση της υγείας του. Ποια είναι η αλήθεια;

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε αγωνία για τον Νότη Σφακιανάκη μιας και πρόσφατα κύρωσε τη συναυλία του

Ένα πρόβλημα υγείας του Νότη Σφακιανάκη ανάγκασε τον γνωστό τραγουδιστή να ακυρώσει τη συναυλία του στη Λεμεσό!

Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση και ανανέωσε το ραντεβού με τους θαυμαστές του!

Ο Νότης Σφακιανάκης ακύρωσε τη συναυλία του στη Λεμεσό, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας,

Συγκεκριμένα έγραψε: Φίλοι συμπατριώτες μου, υγεία σε εσάς.
Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεως μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγο ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά.

Όμως ο «έρπης ζωστήρ» μετά τη γνωριμία μας θα μου μείνει αξέχαστος διά βίου και απεύχομαι να τον «γνωρίσει» ακόμα και ο εχθρός μου.

Ανανεώνουμε λοιπόν την παρέα μας και ανυπομονώ να δω στις 11 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, «σιδερένιος» όπως είθιστε να λέμε. Και πάλι εύχομαι υγεία σε εσάς. Νότης Σφακιανάκης.