Ευχάριστα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια - Κατέκτησε για ακόμα μια φορά το χρυσό

Τα μηνύματα και τα δημόσια "ευχαριστώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια - Κατέκτησε για ακόμα μια φορά το χρυσό

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια σήμερα, καθώς κατάφερε να κατακτήσει για ακόμα μια φορά το χρυσό στο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης. Πλέον καλείται να συγκεντρώσει πια στα δύο επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα (στο Μπακού: 12-15/3 και στη Ντόχα: 18-21/3) με σκορ μεγαλύτερο των 15.166 βαθμών.

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής του Κότμπους τον περασμένο Νοέμβριο, ο ίδιος κατάφερε να γυρίσει στην πρωτιά.

Η κατάταξη στη Μελβούρνη:

Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.066
Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν) 14.500
Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος) 14.200
Κιου Τσουνγκ (Χονγκ Κονγκ) 14.066
Κόρτνεϊ Τάλοχ (Μ. Βρετανία) 13.766
Ρικ Γιάκομπς (Ολλανδία) 13.266
Ντέβι Ντάισον (Νέα Ζηλανδία) 13.166
Χαμζά Γιλμάζ (Τουρκία) 12.700

Μετά την κατάκτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε το δικό του μήνυμα για το χρυσό

Ο αθλητής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έσπευσε να δώσει τις δικιές του ευχές αλλά και τα ευχαριστώ σε όλους όσους τον υποστήριξαν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, «Επιτέλους μπορώ να πω ότι επιστρέφω εκεί που ήμουν και πριν! Το 1ο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά γιατί έχουμε δρόμο. Ο δρόμος αυτός όμως φτάνει στο Τόκυο! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας».

Ο Πετρούνιας θέλει πλέον άλλα δυο χρυσά μετάλλια σε Μπακού (12-15/3) και στη Ντόχα (18-21/3) και βαθμολογία μεγαλύτερη από το 15.217 για να καταφέρει να μπει στο Τόκιο του 2020, ενώ τρέχει να προλάβει τον Κινέζο Λιου Γιανγκ ο οποίος έχει ήδη 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό που του δίνει μεγάλη ανάσα είναι πως ο Κινέζος αθλητής δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στον αγώνα της Αυστραλίας λόγω του κορωνοϊού. Μιας και μιλάμε για τον Λευτέρη Πετρούνια, δείτε τι έκανε λίγο πριν κατακτήσει τον χρυσό μαζί με την Μιλλούση.