Ανατριχιάζει φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το Νίκο Σεργιανόπουλο - Οι λέξεις της «τσακίζουν»

Με δάκρυα στα μάτια το έγραφε σίγουρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζει φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το Νίκο Σεργιανόπουλο - Οι λέξεις της «τσακίζουν»

Πραγματικά ανατριχιάζει και τους πιο ψύχραιμους μια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το Νίκο Σεργιανόπουλο! Οι λέξεις της «τσακίζουν» και το κείμενο που γράφει για τον δικό της Νίκο, συγκινεί. Εξάλλου οι δυο τους συνδέονταν με φιλία ετών, κάτι που λίγοι γνωρίζουν.

Το βράδυ του Σαββάτου η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον φίλο της και έκανε μια ανάρτηση με εκείνον στο Instagram. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Ρούλας με μεγάλη επιτυχία. Η ίδια λοιπόν, έγραψε στη λεζάντα:

«Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτε. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κ ο Νικος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα απο δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι απο ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε.» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, βρήκαμε πως είναι η Λίλικα Καλλίτση που έπαιζε με το Νίκο Σεργιανόπουλο στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη"! Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις την δείτε!

Ποιος ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος που πόζαρε μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά σε φωτογραφία που ανατριχιάζει

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από όπου αποφοίτησε το 1979, και στη συνέχεια τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ίδρυσε την Πειραματική Σκηνή της "Τέχνης" στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την Έφη Σταμούλη, τον Χρήστο Αρνομάλλη και Διευθυντή τον Νικηφόρο Παπανδρέου.

Έχει παίξει και πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα ως μέλος της Πειραματικής Σκηνής της "Τέχνης" (1979-1983), του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1983-1993), του θεάτρου "Αθηνών" (1993), αλλά και του θεάτρου "Βεάκη" (2001), όπως επίσης και στην τηλεόραση με σημαντικότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Δύο Ξένοι.