Η αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη - Λίγα λεπτά πριν είχε φάει...

Ποιος του έδωσε τι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη - Λίγα λεπτά πριν είχε φάει...

Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία του Νότη Σφακιανάκη πάνω στην σκηνή! Τι είχε φάει λίγα λεπτά πριν και του έκοψε την ανάσα; Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά! Πήρε το μικρόφωνο στην πίστα και αποκάλυψε τι του προκάλεσε την έντονη αδιαθεσία που ανησύχησε τους πάντες.

Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό χθες βράδυ, από πίστας και έδωσε απαντήσεις....

«Χθες έγινε ένα περιστατικό, ήταν δοκιμαστικό, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι γύρω μου είναι όλοι σε ετοιμότητα. Πλάκα κάνω. Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πού να τραγουδήσεις ρε; Πού να βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα 'λεγες, εγώ τα άκουγα παράλογα» είπε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να θυμίσουμε την αποκάλυψη σοκ που είχε κάνει και ο Γονίδης για την υγεία του! Τι είχε συμβεί και δεν το έμαθε σχεδόν κανείς; Δείτε εδώ

Αγωνία για τον Νότη Σφακιανάκη - Βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή

Αγωνία επικρατεί για τον Νότη Σφακιανάκη και την υγεία του! Βγήκε στο φως βίντεο από την στιγμή που κόντεψε να καταρρεύσει στην σκηνή και όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε χθες ο τραγουδιστής, ο οποίος αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην σκηνή και παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή έτσι ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.