Πέθανε ηθοποιός - Έπαιζε στην ταινία που αγαπούν όλοι οι άντρες

Δεν παίζει να μην την έχει δει ο άντρας σου!

Πέθανε ηθοποιός - Έπαιζε στην ταινία που αγαπούν όλοι οι άντρες

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε ηθοποιός που έπαιζε μάλιστα στην ταινία που αγαπούν όλοι οι άντρες. Ο ρουμανικής καταγωγής ηθοποιός, που έπαιζε τον ρόλο του μάγειρα στη ταινία «Men In Black», γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1923 στο Κισινάου της Μολδαβίας.

Το 1980 μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε να παίζει σε πολλές ταινίες. Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα, μιας και ο πατέρας του είχε εκτελεστεί όταν αυτός ήταν μόλις 4 ετών. Ο λόγος για τον....

Μπόρις Λέσκιν, που τον γνωρίσαμε το 1997 στην κινηματογραφική ταινία «Men In Black» και μάλιστα είχε πάρει αρκετές διακρίσεις ανά τα έτη. Δυστυχώς, έσβησε στα 97 του... Να θυμίσουμε βέβαια και τον θάνατο 25χρονης καλλονής, δείτε εδώ τον φρικτό τρόπο που πέθανε!

Μπόρις Λέσκιν ηθοποιός Men in black νεκρός

Ποια είναι η ταινία Men In Black που αγαπούν όλοι οι άντρες και έπαιζε ο ηθοποιός που πέθανε

Ο Κέι και ο Τζέι δουλεύουν για μια μυστική κρατική υπηρεσία με καθήκον να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Δουλειά τους είναι να επιβάλλουν την τάξη σε όλους τους εξωγήινους που ζουν στη Γη. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι μ' έναν δια-γαλαξιακό τρομοκράτη που απειλεί δύο πρεσβευτές από αντίπαλους γαλαξίες...

Περισσότερες Πληροφορίες

Ο μοναδικός Στίβεν Σπίλμπεργκ παρουσιάζει τους "'Ανδρες με τα μαύρα". Από την άλλη, ο σκηνοθέτης Μπάρι Σόνενφελντ, εμπνευσμένος από ένα γνωστό κόμικ και προτιμώντας το χιούμορ και τα εντυπωσιακά, συνδυασμένα με δεξιοτεχνία εφφέ, δημιουργεί μια απολαυστική, και σπάνια στο είδος της, περιπέτεια δράσης, διανθισμένη με ωραία ευρήματα, έξυπνο διάλογο και καλοφτιαγμένους χαρακτήρες. Μια περιπέτεια, λοιπόν, που με το χιούμορ της, τα καταπληκτικά εφφέ και τους πολλούς εξωγήινους που υπάρχουν, θα καταφέρει να μας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το Σύμπαν!