Η Άσπα Τσίνα μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Το πραγματικό του πρόσωπο

Δεν μασάει ποτέ τα λόγια της η Άσπα! Ούτε τώρα το έκανε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άσπα Τσίνα μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Το πραγματικό του πρόσωπο

Η Άσπα Τσίνα μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από χρόνια! Ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο και τι έγινε στο Fame Story; Αποκάλυψη τώρα μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Χαμός στο Open tv με τα όσα είπε η τραγουδίστρια, που δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της...

Η ίδια, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και έκανε μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής! «Το 2002 έλεγα πολλά μέσα στο παιχνίδι. Ο Ανδρέας ήταν ένας άνθρωπος απαραίτητος εκεί μέσα στο παιχνίδι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους.

Αλλά τις ατάκες αυτές δεν μου τις έλεγε να τις πω ο Ανδρέας, ούτε τις έλεγα στον Ανδρέα, τις έλεγα σε άσχετο χρόνο. Τότε κάποιοι ήμασταν πιο αυθόρμητοι, άλλοι όχι τόσο, αλλά αυτό νομίζω φάνηκε στην πορεία.

Με τον Ανδρέα δεν διατηρήσαμε επαφή μετά το Fame Story, είχαμε συναντηθεί μια, δυο φορές. Είναι από τους ανθρώπους που θυμάμαι με αγάπη από εκείνη την εποχή. Και πρόσφατα που άκουσα ότι είχε ένα θέμα υγείας στεναχωρήθηκα πολύ και ήθελα να πάω να τον δω, αλλά ήμουν στα Τρίκαλα. Περάσαμε πολλά μαζί και μου στάθηκε τότε και αυτό δεν το ξεχνάω», είπε η Άσπα Τσίνα. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είναι σε μάχη με τον καρκίνο και συγκλόνισε με τον τρόπο που το αποκάλυψε στο παιδί της - Διαβάστε εδώ ακριβώς τι έχει

Ποια είναι η Άσπα Τσίνα που αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη έκανε και τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. Παίρνοντας το πτυχίο της το 1998 δεν ακολούθησε καριέρα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, αλλά συνέχισε την καλλιτεχνική της πορεία με εμφανίσεις σε μουσικά μαγαζιά των Τρικάλων. Έχει κάνει επίσης σπουδές πιάνου και σολφέζ.

Η Άσπα Τσίνα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι σόου ταλέντων Fame Story το 2002. Θεωρήθηκε από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μεταξύ των συμπαικτών της, τόσο για το ταλέντο της στο τραγούδι όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις κόντρες της με τους συμπαίκτες της και κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.