Σκάνδαλο με την Victoria’s Secret: Καήκαν εκατοντάδες εσώρουχα έξω από υποκατάστημα της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο με την Victoria’s Secret: Καήκαν εκατοντάδες εσώρουχα έξω από υποκατάστημα της

Σκάνδαλο ξέσπασε με την Victoria's Secret, καθώς κάηκαν εκατοντάδες εσώρουχα έξω από υποκατάστημα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων στο Colorado. Τι συνέβη όμως και πήραν "φωτιά" τα εμπορεύματα της.

Eκατοντάδες εσώρουχα της Victoria’s Secret βρέθηκαν πεταμένα σε έναν κάδο κοντά σε υποκατάστημα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων στο Colorado.

Σε μια εποχή που η βιομηχανία της μόδας κατηγορείται για τη δημιουργία σημαντικών αποβλήτων, η Victoria's Secret συνεχίζει να δέχεται κριτικές με της μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιεί.Τα απορριφθέντα ενδύματα βρέθηκαν μαζί με άλλα προϊόντα της Victoria’s Secret από τη Melanie Gelinas, κάτοικο του Colorado, που ζει στον επάνω όροφο από το κατάστημα Victoria’s Secret.

“Είδα εκατοντάδες σουτιέν να καίγονται και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «Τι σπατάλη!», είπε στο 9News.

“Όλα τα αποθέματα πηγαίνουν σε μία χωματερή. Θα μπορούσαν να πηγαίνουν σε ένα καταφύγιο αστέγων ή ένα καταστραμμένο γυναικείο καταφύγιο”, συνέχισε. Εντωμεταξύ δείτε και ποια είναι η δίαιτα που κάνουν τα μοντέλα της Victoria's Secret

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Λυπούμαστε για το πώς μπορεί να φάνηκε αυτό. Επειδή αυτό το κατάστημα έκλεισε, κατεστρέψαμε δείγματα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σουτιέν από τα fitting rooms. Όλα τα υπόλοιπα αποθέματα ανακατανεμήθηκαν σε άλλα καταστήματα.”

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα δράσης για τα απόβλητα και τους πόρους, 300.000 τόνοι ρούχων αποστάλθηκαν σε χώρο υγειονομικής ταφής (χωματερή) το 2016, μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η βιομηχανία της μόδας έχει πιεστεί να βελτιώσει τα οικολογικά της διαπιστευτήρια, με ορισμένα brands να εισάγουν βιώσιμα υφάσματα ή πρωτοβουλίες ανακύκλωσης στα καταστήματά τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή εταιρεία δέχεται επικριτικά σχόλια. Ναθυμίσουμε, πως η Victoria’s Secret πρόσφατα κατηγορήθηκε, μετά από έρευνα της New York Times, ότι χρησιμοποιεί “ευρύτατο εκφοβισμό και παρενόχληση υπαλλήλων και μοντέλων”. Η εταιρεία απάντησε εκφράζοντας τη λύπη της.

Σκάνδαλο για το show της Victoria's Secret! Τινάχθηκε στον αέρα!

Έπεσαν μετά από 24 χρόνια τίτλοι τέλους για το κορυφαίο show μόδας. Η επίδειξη της Victoria's Secret τινάχθηκε στον αέρα.

Ήταν ένα από τα κορυφαία event της σεζόν. Το show της Victoria's Secret βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου από το 1995 και κατάφερε να αναδείξει μερικά από τα κορυφαία μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών. Στις πασαρέλες του έχουν ντυθεί "αγγελάκια", ονόματα όπως η Heidi Klum, η Tyra Banks, η Andriana Lima και πολλές ακόμα που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μόδας.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο το αγαπημένο show που καθήλωνε άντρες και γυναίκες έφτασε στο τέλος του. Την περασμένη χρονιά, σημείωσε εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που έκανε την εταιρία να αμφισβητήσει τη στρατηγική της στο marketing.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, φέτος θα διεξαχθεί show, με σκοπό να βρεθούν νέοι τρόποι προώθησης των προϊόντων, μιας και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα.