Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Eurovision 2020: Σε αυτό τον ημιτελικό θα είναι η Ελλάδα! Με ποιες χώρες θα διαγωνιστεί;

Θα γίνει στις 14 Μαΐου!

Eurovision 2020: Σε αυτό τον ημιτελικό θα είναι η Ελλάδα! Με ποιες χώρες θα διαγωνιστεί;
News 24.02.2020 09:24
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στον δεύτερο ημιτελικό θα είναι η Ελλάδα στην Eurovision. Ποιες θα είναι η χώρες που θα διαγωνιστεί; Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε για τον διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα δούμε την χώρα μας στις 14 Μαΐου.

Μετά την κλήρωση που έγινε για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η Στεφανία Λυμπερακάκη θα συμμετέχει στον β’ ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει στις 14 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τον πρώτο ημιτελικό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί τέταρτη κατά σειρά.

Στον β' ημιτελικό της Eurovision θα εμφανιστεί και μια δεύτερη ελληνική παρουσία, αυτή της Αθηνάς Μανουκιάν, η οποία εκπροσωπεί την Αρμενία. Στον πρώτο ημιτελικό συμμετέχει η Κύπρος με τον Σάντρο. Δείτε εντωμεταξύ και συνεργάτης της Παπαρίζου θα είναι στο πλευρό της Στεφανίας

Στον τελικό της 16ης Μαϊου θα προκριθούν από δέκα χώρες στους δύο ημιτελικούς, με την ψηφοφορία του κοινού να μετρά κατά 50% και άλλο τόσο η ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

Eurovision 2020: Οι χώρες του α’ ημιτελικού (12 Μαΐου)

Αυστραλία

Λευκορωσία

Ιρλανδία

Λιθουανία

Βόρεια Μακεδονία

Ρωσία

Σλοβενία

Σουηδία

Αζερμπαϊτζάν

Βέλγιο

Κροατία

Κύπρος

Ισραήλ

Μάλτα

Νορβηγία

Ρουμανία

Ουκρανία

Eurovision 2020: Οι χώρες του β’ γύρου (14 Μαΐου)

Αυστρίας

Τσεχία

Εσθονία

ΕΛΛΑΔΑ

Ισλανδία

Μολδαβία

Πολωνία

Σαν Μαρίνο

Σερβία

Αλβανία

Αρμενία

Βουλγαρία

Δανία

Φινλανδία

Γεωργία

Λετονία

Πορτογαλία

Ελβετία

Eurovision: Με έξι ψηφία το ποσό που θα δοθεί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας!

Έξι είναι τα ψηφία που θα έχει το χρηματικό ποσό που θα δοθεί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Στεφανία είναι εκείνη που θα πάει για να φέρει την νίκη.

Στις 12 και 14 Μαϊου η ΕΡΤ με απευθείας σύνδεση θα μεταδώσει τους ημιτελικούς μουσικού διαγωνισμού, ενώ στις 16 Μαϊου τον τελικό και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμέτοχης.

Η 17χρονη Στεφανία είναι εκείνη που επιλέχθηκε για να μας εκπροσωπήσει με το τραγούδι «Supergirl». Χθες, πραγματοποίησε την πρώτη την συνέντευξη την την ανακοίνωση όπου και ξέσπασε σε κλάματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για το κόστος της ελληνικής συμμετοχής

Στην Αθήνα, σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ») ζήτησε από τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τη λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων διά περιφοράς του πρακτικού.

Στην πρόσκλησή του αυτή ανταποκρίθηκαν όλα ανεξαιρέτως τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθως το πρακτικό υπογράφεται από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, Πρόεδρο του ΔΣ, Γεώργιο Γαμπρίτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νικόλαο Ελματζιόγλου, Ιωάννα Στεφανάκη, Δημήτριο Παπαδημητρίου και Αριστοτέλη Μεταξά, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Του εν λόγω πρακτικού έλαβε γνώση ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα 1 ο: Προϋπολογισμός Eurovision 2020. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη το από 24.01.2020 πρακτικό συνεδρίασης της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 και την εισήγηση της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων με αρ. πρωτ. : 2/31.01.2020, σχετικά με τον 65 ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως τις 16 Μαΐου 2020, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει :

- Το προϋπολογιζόμενο κόστος για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ύψους 337.058,00 € πλέον ΦΠΑ και φόρων, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο στην εισήγηση κοστολόγιο και τη δυνατότητα μεταφοράς ποσών από κατηγορία σε κατηγορία του εγκριθέντος προϋπολογισμού εφόσον δεν μεταβάλλεται η συνολική δαπάνη. Η ΕΡΤ ΑΕ θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (12 και 14 Μαΐου), τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (16 Μαΐου) και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής. Ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ορίζεται ως δευτερεύων διατάκτης για την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (ΑΑΥ).

- Την ανάθεση της εκπροσώπησης της χώρας στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis), σύμφωνα με την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 και τη συνεργασία με την εταιρία K2ID PRODUCTIONS LIMITED που εκπροσωπεί την καλλιτέχνιδα. Εξουσιοδοτείται ο Διευθύνων Σύμβουλος να διαπραγματευτεί τους ειδικότερους όρους της συμφωνίας και να υπογράψει τη σύμβαση με την ανωτέρω καλλιτέχνιδα ή τους εκπροσώπους της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision: Ακόμα και η Έλενα Παπαρίζου θα τη ζήλευε αυτή τη συμμετοχή!

Eurovision: Ποια Παπαρίζου; Αυτό το όνομα θα σπάσει τα "ταμεία" με την εμφάνισή του! Είναι το απόλυτο φαβορί!

TAGS
Share