Απίστευτη αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του MasterChef ήταν μοντέλο του Λάκη Γαβαλά

Του ετοίμασε και την βαλίτσα για το σπίτι!

Απίστευτη αποκάλυψη! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του MasterChef ήταν μοντέλο του Λάκη Γαβαλά

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε παίκτης του φετινού MasterChef, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει υπάρξει μοντέλο του Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα ο σχεδιαστής ήταν αυτός που του έτοιμασε και την βαλίτσα του για να μπει στο παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Κυριακής είδαμε στο Star το πρώτο Master Class για τον τέταρτο κύκλο του MasterChef. Εκεί ο Διονύσης αποκάλυψε πως τον δένει μια στενή φιλία με τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ήταν και αυτός που του έφτιαξε την βαλίτσα.

«Μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου τη γέμισε ο Λάκης ο Γαβαλάς» απάντησε ο παίκτης, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε πόσα ρούχα έχει πάρει μαζί του. Ο Διονύσης εξήγησε στη συνέχεια στην κάμερα πως είναι φίλος χρόνια με τον Λάκη Γαβαλά και πως έχει αναλάβει να ζωγραφίσει πολλούς από τους τοίχους του σπιτιού του κριτή του My Style Rocks: «Είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη» σχολίασε ο 54χρονος μάγειρας. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και το πρώτο ειδύλλιο μέσα στο σπίτι

Μάλιστα, ο Διονύσης αποκάλυψε πως υπήρξε και μοντέλο του Γαβαλά: «Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφηση που είχε γίνει για τα Lac τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα. Τότε είχα τατουάζ και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Διονύσης από το MasterChef που ήταν μοντέλο του Λάκη Γαβαλά

Διονύσης Πρώιος, ο γερόλυκος του διαγωνισμού με το πείσμα και τη δυναμικότητα μικρού παιδιού. Ο Διονύσης δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να τιμήσει τον γιο του, που ήταν μάγειρας και τον έχασε σε νεαρή ηλικία.

Πιστεύει πως θα είναι ο φύλακας-άγγελός του σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Έρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο ως artisto plastico, όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, η γευστική του παλέτα έχει πολλά επίπεδα, κάτι που θέλει να δείξει και στο διαγωνισμό, μέσα από τα πιάτα του.

Στο διαγωνισμό θα του δίνει θάρρος να συνεχίζει κάθε φόρα ο γιός του. Αν κερδίσει, θέλει να μοιράσει το χρηματικό έπαθλο στις κουζίνες ιδρυμάτων, που φροντίζουν παιδιά.