Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οριστική ρήξη στη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham: "Πρέπει να είναι πιο ευγενικοί"

Απογόητευσαν την βασίλισσα!

Οριστική ρήξη στη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham:
News 24.02.2020 10:26
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη της σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham, αφού πηγές δηλώνουν πως το ζευγάρι "πρέπει να είναι πιο ευγενικό" μετά τις δηλώσεις που έκαναν για την επωνυμία Sussex.

Πριν μερικές ημέρες η βασίλισσα, απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τον όρο "Sussex Royal" καθώς αποφάσισαν να μην είναι ενεργά μέλη της οικογένειας. Την απόφαση αυτή την πήραν μετά από συνομιλίες με υπαλλήλους του παλατιού που συμφώνησαν πως δεν μπορούν να την χρησιμοποιούν.

Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον όρο Sussex Royal από τις 31 Μαρτίου που θα αποχωρήσουν και επίσημα από το παλάτι.Δείτε και την "επίθεση" του πρίγκιπα Χάρι στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι δημοσίευσε ανακοίνωση 1,114 λέξεων στην προσωπική τους ιστοσελίδα, εκτοξεύοντας βέλη προς τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από το Γραφείο της Μοναρχίας στη χρήση του όρου "Royal" πέραν της χώρας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το "Sussex Royal" ή κάποια παραλλαγή με τον όρο "Royal" σε καμία δράση τους στη Βρετανία ή αλλού όταν ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος», αναφέρουν.

Τι αναφέρει το παλάτι για την Μέγκαν και τον Χάρι

Η DailyMail ανακοίνωσε πως το ήταν τόσο ηθικά όσο και νομικά αδύνατο να κυκλοφορήσουν ως βασιλείς, ενώ επιδιώκουν εμπορικά συμφέροντα μετά το Megxit. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που να τους εμποδίζει να χρησιμοποιούν τη λέξη «Royal» στο εξωτερικό, αλλά απλώς επέλεξαν να μην το κάνουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι είναι εξαντλημένο, αλλά όχι έκπληκτο από τις πράξεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ενώ κάποιοι περιέγραψαν τα λόγια του ζευγαριού ως άχρηστα για τη δημόσια εικόνα και τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Πηγές μέσα από το παλάτι δήλωσαν στη Mail ότι το ζευγάρι φάνηκε να «έχει χάσει κάθε προοπτική». «Ηταν η απόφασή τους να το κάνουν αυτό και η οικογένεια προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να τους διευκολύνει», ανέφερε η πηγή. «Αλλά απαιτεί αναπόφευκτα θυσίες και από τις δύο πλευρές και οι Sussexes πρέπει να είναι μάλλον πιο ευγενικοί», πρόσθεσε. «Η αποκοπή από το περιθώριο δεν βοηθά κανέναν», τόνισε.

Εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά τόνισε ότι έχουν εκδοθεί αρκετές δηλώσεις από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ορισμένες από τις δηλώσεις έγιναν από τη βασίλισσα, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η νέα της δουλειά μετά το Megxit! Θα τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ!

Σκάνδαλο στο Buckingham - Τι συνέβη; H δυσάρεστη είδηση που προκάλεσε θλίψη

Share