Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το τροχαίο του πατέρα της - Συγκινεί με τα λόγια της

Σπάνια αναφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το τροχαίο του πατέρα της - Συγκινεί με τα λόγια της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε on camera για το τροχαίο του πατέρα της και συγκινεί με τα λόγια της. Η παρουσιάστρια συνηθίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της κάποια πράγματα.

Μιλώντας για την επικαιρότητα μαζί με τον Δήμο Βερύκιο, και με αφορμή το τροχαίο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, που έχασε την ζωή του, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί κάτι από την δικιά της ζωή, και την περίοδο που έχασε τον πατέρα της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Το ότι εμφανίζεσαι 2-3 μέρες μετά για να γλιτώσεις το αυτόφορω ή για να μην σου κάνουν αλκοτέστ, πρέπει να θεωρείται κακουργηματική πράξη. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο πατέρας μου έκλεισε 17 χρονιά. Έφυγε από τροχαίο. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις; Ένα δικό σου άνθρωπο από τροχαίο και να μην έχεις τον ένοχο απέναντί σου».

Και μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της, δεν πρέπει να χάσετε την επική εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες ντυμένη "στρατιωτικός". Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Πριν αναφερθεί στον πατέρα της που συγκίνησε με τα λόγια της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" στον αέρα για την Έλλη Στάη

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε ήρθε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Τι αποκάλυψε η όμορφη η παρουσιάστρια για την Έλλη Στάη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη για την Έλλη Στάη περιγράφοντας ένα σκηνικό από την παρουσία της σε μια εκλογική βραδιά.

"Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή και την αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου ότι στο παρελθόν είχε φύγει από εκπομπή με την Άννα Δρούζα επειδή αισθάνθηκε άβολα.

Και για να ξέρετε σας έχουμε βρει το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε τιμή έκπληξη!