Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: "Ράγισαν" καρδιές! "Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος"

Το αντίο τους στην Κική Δημουλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης:

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης "ράγισαν" καρδιές, καθώς αποχαιρέτησαν on air την Κική Δημουλά λέγοντας πως ήταν "ένας πολύ γλυκός άνθρωπος". Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια στην απώλεια αυτή μέσω της εκπομπής τους.

Η είδηση του θανάτου της Κικής Δημουλά, έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο. Η σπουδαία ποιήτρια και πεζογράφος έφυγε από την ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 89 ετών.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου” ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στην σπουδαία ποιήτρια.

"Προχθές έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος πνευματικός άνθρωπος, μια μεγάλη ποιήτρια, η Κική Δημουλά. Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς για το έργο της, ούτε για την παρουσία της, ούτε για την προσωπικότητα της, είναι γνωστά πολύ και αγαπημένα πολύ, μόνο ευχαριστούμε που υπήρξε και που μας έδωσε το δώρο αυτό του πνευματικού της πλούτου. Καλό ταξίδι", είπε ο Κρατερός Κατσούλης. Μιας και μιλάμε για την Κική Δημουλά δείτε και την παράκληση της οικογένειας

"Ήταν ένας πολύ γλυκός και προσιτός άνθρωπος. Από τους ανθρώπους που για λίγες στιγμές έχουμε βρεθεί και την έχουμε γνωρίσει, την έχουμε χαιρετήσει" συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

"Φυσικά, ήταν πολύ τρυφερή, πολύ γλυκιά, πολύ γενναιόδωρη και με πάρα πολύ χιούμορ και θα τη θυμόμαστε με ένα χαμόγελο", κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Ο θάνατος που τον «τσάκισε»! Το συγκινητικό τελευταίο του «αντίο»...

Ένας θάνατος «τσάκισε» τον Κρατερό Κατσούλη και μέσα από την εκπομπή του είπε το συγκινητικό τελευταίο του «αντίο».

Από την αρχή της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» ήταν αρκετά στεναχωρημένος και στη συνέχεια έκανε γνωστό και τον λόγο.

Χθες έφυγε από τη ζωή η μαέστρος Τερψιχόρη Παπαστεφάνου σε ηλικία 91 ετών η οποία είχε συνεργαστεί με τον παρουσιαστή στο παρελθόν.

«Εγώ ήθελα να την αποχαιρετήσω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με πολλή συγκίνηση, με πολλή αγάπη, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που συναντηθήκαμε το 1994 και μέχρι τις τελευταίες στιγμές που αποφάσισε να αποσυρθεί κάποια στιγμή επέλεξε να είμαι ο βασικός της απαγγελέας και δίνοντας μου μια ευκαιρία να μαθητεύσω κοντά της και να γνωρίσω το μεγαλείο των μεγάλων μας ποιητών» είπε.