Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την αλήθεια για την συνεργασία του με την Ραμόνα

"Είπε ότι της κάναμε πρόταση να έρθει στην εκπομπή;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την αλήθεια για την συνεργασία του με την Ραμόνα

Ο Γιώργος Λιάγκας στο άκουσμα των όσων είπε η Ραμόνα "ξέσπασε" και αποκάλυψε την αλήθεια για την συνεργασία του μαζί της. Τι συνέβη ακριβώς και τι ήταν αυτό που δήλωσε ο παρουσιαστής;

Μιλώντας στην εκπομπή του, σχολιάσαν και την πρόσφατη δήλωση της Ραμόνας Βλαντή, κατά την οποία υποστηρίζει ότι της είχε γίνει πρόταση συνεργασίας από τον ίδιο και το κανάλι, αλλά εκείνη τελικά απέρριψε.

Τότε ήταν που ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά, “Η Ραμόνα είπε ότι της κάναμε πρόταση να έρθει στην εκπομπή; Αλήθεια λέτε; Το είπε αυτό το πράγμα, όντως;” Και πρόσθεσε, “Είχαμε καλέσει την Ραμόνα, η οποία δεν μπορούσε να έρθει, τότε που καλούσαμε κόσμο για να σχολιάσει τα ρούχα στο GNTM. Σε αυτή την πρόταση αναφέρεται η Ραμόνα. Τώρα αν έχει γίνει άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ, που δεν την ξέρω εγώ, πιθανόν. Εγώ δεν έχω απευθύνει άλλη πρόταση. Το ξέρω καλά ότι την είχαμε φωνάξει εδώ για δυο τρεις μέρες, τότε που είχαμε φωνάξει την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να έρθει στην παρέα μας να σχολιάσουμε τα ρούχα”.

“Σαν προσκεκλημένη. Εγώ την συμπαθώ πάρα πολύ την Ραμόνα. Προφανώς, όμως, μπέρδεψε την πρόσκληση με την πρόταση”.

Πριν την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την συνεργασία με την Ραμόνα δείτε αναλυτικά τα όσα είχαν ειπωθεί

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε μόλις τώρα μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, αφού για πρώτη φορά η γυναίκα που είπε όχι στον ΣΚΑΙ όταν της πρότεινε μια θέση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στις κάμερες.

Μπροστά στις κάμερες του ALPHA η Ραμόνα Βλαντή, η πρώην παίκτρια και νικήτρια του My Style Rocks μίλησε για τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε όταν κέρδισε το παιχνίδι μόδας στον σταθμό του Φαλήρου. Μια από αυτές ήταν και για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε "Απέρριψα τρεις εκπομπές. Η μία είναι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για φέτος, για τις άλλες δεν θέλω να αναφερθώ."