Σάκης Ρουβάς: Βγήκε στη δημοσιότητα αυτό που περίμενε με ανυπομονησία - Στο πλευρό του η Ζυγούλη

Το νέο του video clip είναι γεγονός

Σάκης Ρουβάς: Βγήκε στη δημοσιότητα αυτό που περίμενε με ανυπομονησία - Στο πλευρό του η Ζυγούλη

Μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του διανύει ο Σάκης Ρουβάς και σε αυτή την φάση, δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη. Πριν λίγες ώρες, βγήκε στην δημοσιότητα το video clip που περίμενε με ανυπομονησία.

Ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε για πρώτη φορά στην επιτυχημένη καριέρα του, με μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες σε μια μοναδική ερωτική μπαλάντα σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τραγουδούν «Έτσι είναι η φάση» και πρόκειται να προκαλέσουν χαμό στο Youtube με τις προβολές που θα σημειώσει, ενώ θα ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα και νυχτερινά κέντρα.

Τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και ο Σάκης Ρουβάς έχουν αφήσει εποχή στη μουσική βιομηχανία και έχουν χαρίσει μερικές από τις κορυφαίες επιτυχίες των τελευταία δεκαετιών. Αυτή ωστόσο, δεν είναι η μόνη τους συνεργασία. Μαζί εμφανίζονται και στο Estate με τον Στέλιο Ρόκκο. Κάθε βράδυ το μαγαζί γεμίζει από κόσμο.

Η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά για την συνεργασία τους

Η Έλενα Παπαρίζου και όμως θα εμφανιστεί ξανά μαζί με τον Σάκη Ρουβά και η είδηση με τα χαρμόσυνα νέα προκάλεσε χαμό στους Eurofans! Την ανακοίνωση έκαναν μάλιστα οι ίδιοι με φωτογραφία "βόμβα"!

Εσείς περιμένατε πως μετά από τόσο καιρό θα τους δούμε και πάλι μαζί; Και όμως έγινε!

Η Έλενα Παπαρίζου ως λάτρης των social media, έριξε την είδηση σαν κεραυνός με μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοινώνοντας πως θα βγάλει ολοκαίνουργιο τραγούδι μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Χαρακτηριστικά έγραψε, «Έτσι είναι η φάση», ενθουσιάζοντας όλους τους φανς της eurovision, που τους είχαν λατρέψει ξεχωριστά στην μεγάλη σκηνή,

Δείτε επίσης την εκρηκτική της εμφάνιση στην σκηνή που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.