Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτή την φωτογραφία της μπέμπας της πρέπει να την δεις - «Έλιωσε» και τον Σπανούλη

Είναι για «φάγωμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτή την φωτογραφία της μπέμπας της πρέπει να την δεις - «Έλιωσε» και τον Σπανούλη

Παρόλο που έχει καθημερινή κούραση με τα έξι παιδιά της, η Ολυμπία Χοψονίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μπέμπας της. Καθημερινή «λιώνει» μέχρι και ο Βασίλης Σπανούλης με την μικρή και αυτή την φωτογραφία της πρέπει να την δεις.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, τόσο με το να προσέχει τα μεγαλύτερα παιδιά της, όσο να προσέχει την νεογέννητη μπέμπα της, αλλά και με τις δουλειές που έχει στο σπίτι, ειδικά, αφού ο σύζυγος της λείπει λόγω του μπάσκετ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Σπανούλης είχε ένα χειρουργείο με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια καθιστός, ενώ όπως φαίνεται για λίγο καιρό θα λείπει και από την ομάδα του.

Έχοντας λείψει αρκετό καιρό από τα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου επέστρεψε με την πιο γλυκιά φωτογραφία της μπέμπας της, περίπου 40 ημέρες από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο το 6ο αγγελούδι της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Και αυτή η φωτογραφία της μπέμπας της Χοψονίδου θα σας κάνει να «λιώσετε»

Και όμως η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε την έκπληξη! Ανέβασε φωτογραφία με το μωράκι της που συγκίνησε τους πάντες και "έριξε" το Instagram. Η ίδια και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβουν.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι λάτρης των social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Και εγώ αγκαλιά με την πεταλουδίτσα μου». Μιας και μιλάμε για την οικογένεια ωστόσο εσείς είδατε τις πρώτες φωτογραφίες του Σπανούλη μετά το χειρουργείο; Πως είναι η υγεία του;

Ολυμπία Χοψονίδου μωράκι