Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκλονίζει η κόρη της Ζωή Λάσκαρη για τα ναρκωτικά - «Ξέφυγε η κατάσταση»

Η εξομολόγηση της για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκλονίζει η κόρη της Ζωή Λάσκαρη για τα ναρκωτικά - «Ξέφυγε η κατάσταση»

Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα ναρκωτικά. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη με ένα βίντεο έκανε νέες αποκαλύψεις, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Ξέφυγε η κατάσταση».

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά και τις ουσίες από τις οποίες είναι πλέον καθαρή εδώ και 17 χρόνια, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνει νέες αποκαλύψεις.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, θέλησε να κάνει αυτό το βίντεο για να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν μπλέξει με τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά και τους γονείς, δίνοντας συμβουλές, λέγοντας να είναι κοντά στα παιδιά τους, χωρίς ωστόσο να έχουν επικριτική συμπεριφορά.

Η Μαρία Ελένη αποκάλυψε ότι στα 18 της που έφυγε από το σπίτι ξέφυγε η κατάσταση. Όταν ξεκίνησε τις ουσίες, νόμιζε πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, αλλά έκανε λάθος. Η Ζωή Λάσκαρη ήξερε τι συμβαίνει και την πρόσεχε από μακριά, χωρίς εκείνη να το καταλαβαίνει.

«Η μητέρα μου ήρθε να μείνει μαζί μου στη φύση, μέναμε μόνες μας για δυο χρόνια» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη, αποκαλύπτοντας πως η ημέρα της ήταν στο πλευρό της συνέχεια.

Να σημειώσουμε πως η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε κάνει μια εξομολόγηση που σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους. «Στη ζωή μου ήρθε η κοκαΐνη, LSD και μανιτάρια» αναφέρει μεταξύ άλλων και μιλάει για την μάχη της με τα ναρκωτικά.

Η ίδια, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή “Η Καθαρή Ζωή είναι Χαρά”, με την Στέφη Βασιλοπούλου,τσάκισε κόκαλα με την αλήθεια της, την οποία και είπε για πρώτη φορά!