Ο Ζαχίρ θα «σπάσει» την σιωπή του στα «Μεσάνυχτα» - Η αδελφή του που πέθανε από βόμβα και τα δύσκολα χρόνια

Η εξομολόγηση από καρδιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ζαχίρ θα «σπάσει» την σιωπή του στα «Μεσάνυχτα» - Η αδελφή του που πέθανε από βόμβα και τα δύσκολα χρόνια

Ο Ζαχίρ που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Masterchef είναι ένας από τους καλεσμένους απόψε στα «Μεσάνυχτα». Ο σεφ θα μιλήσει για την αδελφή του που πέθανε από βόμβα, αλλά και γενικά για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε για μια καλύτερη ζωή.

Ο Ζαχίρ ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR και είχε κερδίσει την συμπάθεια των τηλεθεατών, όχι μόνο για την συγκινητική ιστορία ζωής του, αλλά και για τον καλό και ήσυχο χαρακτήρα του.

Απόψε τα “Μεσάνυχτα” και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Ζαχίρ Γιαβαρί. Διηγείται πως έφυγε από το σπίτι του, με την προτροπή των γονιών του σε ηλικία μόλις 10 ετών, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο.

Εξιστορεί τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα. Περιγράφει πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχασε από βόμβα την αδελφή του και τον πατέρα του και συγκινείται όταν συνειδητοποιεί πως έχει να δει τη μητέρα του 20 χρόνια.

Αμέσως μετά, η Μάρα Δαρμουσλή δηλώνει ανοιχτά πως είναι και πάλι ερωτευμένη αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της και παραδέχεται πως ίσως σύντομα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας. Θυμάται πώς την προσέγγισαν για να της ζητήσουν να γίνει μοντέλο και αποκαλύπτει πως πάντα είχε θέμα με τα μεγάλα της αυτιά τα οποία και διόρθωσε. Εξηγεί πως μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ συγκινείται όταν αναφέρεται και στον πρόσφατο χαμό του αδελφού της περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του.

Ο Ζαχίρ είναι ενεργός και στο Instagram. Η εικόνα που δημοσίευσε από τις φωτιές στην Αυστραλία φέρνει ρίγη συγκίνησης.

Πριν τον δούμε απόψε στα Μεσάνυχτα είχε ανατριχιάσει με αυτή την εικόνα ο Ζαχίρ

Ανατριχιάζει με αυτή την εικόνα ο Ζαχίρ, ο πρώην παίκτης του MasterChef. «Εύχομαι μια καλύτερη ζωή», έγραψε και συγκίνησε ο σεφ.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής και έγινε αμέσως αγαπητός στον κόσμο. Η ιστορία του έφερε δάκρυα στα μάτια πολλών τηλεθεατών.

Μετά το Master Chef, ο Ζαχίρ εργάζεται στο εστιατόριο του Παντελή Βούρου, στο νησί όπου κατάγεται.

Μάλιστα, μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram αναφέρεται πολλές φορές στα παιδιά που βιώνουν τον πόλεμο στην Συρία. Με αυτή την φωτογραφία του μάλιστα ανατρίχιασε.

«Εύχομαι μια καλύτερη ζωή για ολα τα παιδιά τού κόσμου», έγραψε στην λεζάντα του.

Ζαχίρ master chef