Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαζί με την πρώην γυναίκα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το πρόβλημα υγείας - Βίντεο ντοκουμέντο

Σε καλύτερη κατάσταση ο παρουσιαστής

Μαζί με την πρώην γυναίκα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το πρόβλημα υγείας - Βίντεο ντοκουμέντο
News 25.02.2020 11:57
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

O Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερα στην υγεία του, μιας και ο ίδιος βγήκε έξω πρόσφατα μαζί με την πρώην γυναίκα του, μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. Δείτε και εσείς το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως.

Ο παρουσιαστής βγήκε να πάρει μια ανάσα από όλα αυτά που του συνέβησαν στο πλευρό της Σοφία Βόσσου. Οι δυο τους αποφάσισαν να το "ρίξουν" έξω σε νυχτερινό μαγαζί, όπου και τους "τσάκωσαν".

Sofia Vossou....Ανδρέας Μικρούτσικος ....just perfect!!!❤️❤️❤️❤️

Posted by Ιωαννα Μπινιακου on Monday, 24 February 2020

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ο ίδιος είναι αρκετά καλά στην υγεία του, τραγουδώντας και χορεύοντας. Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, κατέρρευσε ψυχολογικά. Το σοκ ήρθε όταν οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια με την υγεία του να είναι κρίσιμη.

Πριν κάνει την δημόσια εμφάνιση με την πρώην γυναίκα του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετακόμισε στο σπίτι της

Ποια γυναίκα στηρίζει τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του; Μετακόμισε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να τον φροντίζει μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο παρουσιαστή στην πρώην σύντροφο του έχει βρει την φροντίδα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως μετά την δυσκολία που πέρασε.

«Ο Ανδρέας είναι οικογένεια μου. Είναι εδώ στο σπίτι μου, μαζί με τον γιο του, Στέργιο, και περνάμε τέλεια. Έχουμε τα καλαμπούρια μας, τα γέλια μας, λέμε για τα παλιά, τα καινούργια και οι μέρες περνάνε ήρεμα. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ήρθαμε εδώ. Με χαροποιεί που τον φροντίζω και θα παραμείνει όσο θέλει και όσο χρειαστεί, μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός του», δήλωσε η Σοφία Βόσσου στην εφημερίδα.

Η Σοφία Βόσσου δεν τον άφησε λεπτό μόνο του και έτρεχε με την γραφειοκρατία και μιλώντας με τους γιατρούς. Ο ένας αγαπάει πολύ τον άλλον και βρίσκεται κάλε λεπτό του όποτε το χρειαστεί.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την πρώην γυναίκα του

«Στην πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο Ανδρέας (Μικρούτσικος) είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν από ανάγκη ένα σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη «μοναξιά» τους. Μπορώ να ζήσω και στην κορυφή ενός βουνού μόνη μου, πάντα μπορούσα. Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω το συνταξιούχο ή να βρω ένα σύντροφο για να μη γεράσω μόνη μου, γελάω, πολύ μ’ αυτό», είπε η Σοφία Βόσσου μιλώντας στο Λοιπόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Υπεβλήθη σήμερα σε...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του! «Σε ολόκληρο το διάστημα αυτό...»

Share