Χωρισμός "βόμβα" για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Τα έσπασαν πριν τον γάμο

Ποιο το όνομά της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Ακόμα ένας χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην showbiz. Δεν θα πιστέψετε ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, τα έσπασε με τον αγαπημένο της πριν τον γάμο. Οι δυο τους μάλιστα είχαν σχέση εδώ και 2 χρόνια.

Μπορεί τόσο καιρό οι δυο τους να πάλευαν έτσι ώστε η σχέση τους να κρατήσει, ωστόσο όπως ανέφεραν και στο Πρωινό, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για την Θωμαΐς Απέργη και τον Σεΐχη του Μπαχρέιν, που όπως αποκάλυψαν εκείνος της παραχώρησε το σπίτι του, μέχρι να βρει κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε πως η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή λίγο πριν τον γάμο.

Χωρισμός τραγουδίστρια

Ωστόσο σοκ προκάλεσαν και τα λόγια γνωστής ηθοποιού για τον πρώην αγαπημένο της μετά τον χωρισμό τους, "Είναι δύσκολο να είσαι με έναν ηλικιωμένο".

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz μετά από 3 χρόνια - Έδειχναν ευτυχισμένοι αλλά τα «έσπασαν»

Έναν ακόμη χωρισμό «βόμβα» είχαμε για ζευγάρι της showbiz που έσκασε προς έκπληξη για όλους. Μπορεί μέχρι πρόσφατα να έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, αλλά τα «έσπασαν» χωρίς να το περιμένει κανείς. Μάλιστα, η ηθοποιός μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Η ηθοποιός είναι πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέχρι και σήμερα στο Netflix. Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και τρία χρόνια και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ειδικά στην τελευταία τους ανάρτηση στα social media.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Riverdale τη Madelaine Petsch (Cheryl Blossom), την κοκκινομάλλα ηθοποιό που είχε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον Travis Mills. Μπορεί και οι δυο να ήταν χαμηλών τόνων, θέλοντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το τέλος στη σχέση τους έγινε γνωστό.

Τα αίτια του χωρισμού τους ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο, δεν θα αργήσουν να «σκάσουν» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ζευγάρι showbiz χώρισε

Πριν από λίγες ημέρες, ακόμη ένα ζευγάρι χώρισε και η ηθοποιός «άδειασε» κανονικά τον κορυφαίο επίσης ηθοποιό σύντροφο της. Είπε πως τον χώρισε επειδή είναι ηλικιωμένος και είναι δύσκολο να είναι μαζί.