Αναστενάξαμε με τη νέα φωτογραφία της Έλενας Τσαβαλιά - Κορμάρα η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή

Πήραν "φωτιά" τα likes και τα σχόλια

Αναστενάξαμε με τη νέα φωτογραφία της Έλενας Τσαβαλιά - Κορμάρα η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή

Η νέα φωτογραφία της Έλενας Τσαβαλιά στο instagram είμαστε βέβαιοι πως έκανε πολύ κόσμο να αναστενάξει! Η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή που είναι αρκετά ενεργή στα social media διατηρεί κορμί λαμπάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Η Έλενα Τσαβαλιά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχεδόν καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, πήγε να κάνει την κλασική της γυμναστική, που δεν είναι άλλη από πιλάτες και δημοσίευσε μια φωτογραφία!

Με κολλητό μπλουζάκι και κολάν που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της κατάφερε να βάλει φωτιά στους followers της αφού likes και σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε την φωτογραφία της παρακάτω:

Μπορεί οι δυο τους να είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως είχαν περάσει πολύ δύσκολα της πρώτη περίοδο της σχέσης του και η ίδια η Έλενα Τσαβαλιά τα αποκάλυψε όλα σε συνέντευξή της! Δείτε τι είπε για τα οικονομικά τους προβλήματα εδώ!

Έλενα Τσαβαλιά: Νέα φωτογραφία με τον Μάρκο Σεφερλή! Την έχει αγκαλιά και το φόρεμά της λάμπει!

Η νέα φωτογραφία της Έλενας Τσαβαλιά που βρίσκεται στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή κατάφερε να "ρίξει" το instagram! Την είχε στην αγκαλιά του αλλά όλοι κοιτούσαν το φόρεμά της που έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σπάνια δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ωστόσο πριν από λίγες ώρες η Έλενα έκανε την ανατροπή!

Η φωτογραφία αυτή είναι από μια νυχτερινή τους έξοδο που μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Ιδού:

Ωστόσο, έχουμε φωτογραφίες και μέσα από το σπίτι τους! Το έχετε δει;