Baby boom στην showbiz! Γνωστό μοντέλο έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην showbiz! Γνωστό μοντέλο έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Baby boom έχουμε στην showbiz καθώς γνωστό μοντέλο έγινε μητέρα ξανά. Αυτή ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη της και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο γιο. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο που απέκτησε πριν από περίπου δυο χρόνια.

Ο λόγος για την Ana Beatriz Barros, η οποία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε πριν από μερικά χρόνια τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty στη Μύκονο.

Στις 20 Φεβρουαρίου έφερε στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού, όπου κρατά στην αγκαλιά της το υγιέστατο αγοράκι που έφερε στη ζωή. Δείτε εντωμεταξύ και ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

«Το δεύτερο μόλις έφτασε! Alexander Omar El Chiaty – 4.330 γραμμάρια – 52 εκατοστά. Γεννήθηκε στις 20/2/2020! Μια αξέχαστη στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι περίπου 2 ετών.

Δείτε την ανάρτηση της:

Baby boom στην showbiz! Μοντέλο έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δεν το πήρε είδηση κανείς! Γέννησε πριν έξι εβδομάδες!

Μοντέλο έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Δεν πήρε κανείς είδηση πως γέννησε πριν από περίπου έξι εβδομάδες, στις αρχές του Οκτώβρη.

Το δεύτερο μέλος της οικογένειάς της είναι επίσης αγοράκι και πήρε το όνομα Slash Electric. Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, είναι μια σκέτη γλύκα.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες πριν γεννήσει να χρειάστηκε να βρίσκεται στο κρεβάτι και να μην πέρασε εύκολες στιγμές, ωστόσο όσα άσχημα έζησε τα ξέχασε.

undefined

Ο λόγος για την Amber Rose η οποία έχει ακόμη έναν γιο, τον Sebastian Taylor Thomaz καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Wiz Khalifa.

undefined

undefined