Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Κάνω ψυχοθεραπεία, είχα πάθει κατάθλιψη, είχα εξουθενώσει την ψυχή μου"

Μίλησε για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

Συγκλόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την εξομολόγηση ψυχής που έκανε, λέγοντας πως "κάνει ψυχοθεραπεία γιατί είχε πάθει κατάθλιψη και είχε εξουθενώσει την ψυχή του" σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα του “Nega talk” ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

«Δεν κάνω ψυχανάλυση, κάνω ψυχοθεραπεία, προέκυψε από ανάγκη. Ήταν μια πολύ δύσκολη προσωπική κι επαγγελματική εποχή, ήταν όταν τελείωναν οι “4” και τότε έκλεινε για μένα ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός κύκλος, το Mega. Μιας και μιλάμε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δείτε αν θα επιστρέψει στο Mega ή όχι

Και έκλεινε για μένα το κομμάτι σίριαλ. Ήξερα ότι δεν μπορούσα πια να γράφω με συνέπεια κάθε εβδομάδα μόνος μου και να σκηνοθετώ και να πρωταγωνιστώ και να είμαι στο μοντάζ και στη μουσική και παντού. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα εξουθενώσει και την ψυχή μου και το σώμα μου και τα πάντα μου. Μου είχε τελειώσει η έμπνευση.

Δεν μπορούσα να γράψω, είχαν περάσει έξι μήνες και είχα γράψει έξι επεισόδια. Μου έλεγε ο Πέτρος Μπούτος “τι θα γίνει; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;” και είχε δίκιο ο άνθρωπος. Αυτή η εποχή ήταν πολύ δύσκολη για μένα, σε συνδυασμό και με έναν χωρισμό που περνούσα τότε και όλο αυτό με οδήγησε στο να αποσυνδεθώ από τον εαυτό μου και δεν ήμουν καλά, είχα πάθει κατάθλιψη. Και το ξεπέρασα μέσω της ψυχοθεραπείας», είπε.

Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την μεγάλη οικονομική ζημιά που έπαθε! Τι συνέβη;

Μεγάλη οικονομική ζημιά για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Τι συνέβη;

Ζημιά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έπαθε η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τι συνέβη και πέρασαν δύσκολες ώρες;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πριν λίγες ημέρες έτρεχαν και δεν έφτασαν με τις ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουν στην Κρήτη και στην Ρόδο.

Είχαν μια πολύ καλή συνεργασία με την Thomas Cook η οποία ήρθε σε πλήρη οικονομική κατάρρευσή της πριν από λίγες ημέρες.

Με την πτώχευση του τουριστικού κολοσσού η οικογένεια Παπακαλιάτη έπαθε ζημιά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ αφού όλα τα ξενοδοχεία της βρίσκονταν σε συνεργασία μαζί του.