Κουρεύτηκε ο Χρήστος Μάστορας - Άλλαξε το πρόσωπό του εντελώς

Είναι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κουρεύτηκε ο Χρήστος Μάστορας - Άλλαξε το πρόσωπό του εντελώς

Ο Χρήστος Μάστορας κουρεύτηκε και το πρόσωπο του άλλαξε εντελώς. Είναι ένας άλλος άνθρωπος με το νέο του look και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Αυτή η εμφάνιση του πάει περισσότερο από κάθε άλλη.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας πάρα πολύ γοητευτικός άνδρας, εκτός από πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια είχε ακολουθήσει ένα πιο μακρύ look στα μαλλιά του.

Ο frontman από τις Μέλισσες, μέχρι πρόσφατα μας είχε συνηθίσει στα μακριά μαλλιά του, ωστόσο φαίνεται πως πλέον ήρθε η ώρα να κάνει μια αλλαγή.

Ο τραγουδιστής λοιπόν έκοψε τελείως τα μαλλιά του και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Το κοντό κούρεμα του πηγαίνει περισσότερο από κάθε άλλο και σίγουρα με αυτή την αλλαγή θα κλέψει καρδιές. Άλλωστε οι αντιδράσεις στην ανάρτηση του ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είχε επικοινωνήσει πριν λίγο καιρό ο Χρήστος Μάστορας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δείτε εδώ την αλλαγή του:

Πριν κουρευτεί ο Χρήστος Μάστορας είχε και κάποια άσχημα "μπλεξίματα" - Τι είχε συμβεί

Σε άσχημα μπλεξίματα φαίνεται πως είναι ο Χρήστος Μάστορας, μιας και η οργισμένη του ανάρτηση προκάλεσε τηλεφώνημα από το γραφείο του Πρωθυπουργού! Τι συνέβη ακριβώς και τι του είπαν;

Ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει να γίνει δεκτό το αίτημα της κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων Ελλήνων από τη Βόρεια Ήπειρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ποστ του να φτάσει και στα αυτιά των μεγαλύτερων, δίνοντάς του μια απάντηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε μετά το ποστ του τραγουδιστή, ο οποίος πολλές φορές λέει τις απόψεις του στα social, ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει διάταξη που θα μειώνει το προαπαιτούμενο διάστημα παραμονής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να έχουν την πλήρη κάλυψη που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.