MasterChef: Ανατροπή! Τέσσερις τελικά οι αποψινοί υποψήφιοι για αποχώρηση

Ποιοι δεν τα κατάφεραν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ανατροπή! Τέσσερις τελικά οι αποψινοί υποψήφιοι για αποχώρηση

Ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν τέσσερις και όχι τρεις, όπως έχουμε συνηθίσει στις περισσότερες διαδικασίες. Τι συνέβη και ήταν περισσότεροι από ότι συνήθως;

Διαδικασία αποχώρησης έχουμε στο σημερινό MasterChef και οι κριτές ανακοίνωσαν ποιοι παίκτες θα διαγωνιστούν, για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την πορεία τους μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο χθεσινό Mystery Box αρκετοί ήταν αυτοί που δεν τα κατάφεραν στο τεστ δημιουργικότητας, με αποτέλεσμα τα πιάτα τους να απογοητεύσουν τους κριτές και να βρεθούν αντιμέτωποι με την αποχώρηση. Δείτε εδώ και ποια παίκτρια του MasterChef κατήγγειλε πως υπάρχει ρατσισμός στο παιχνίδι

Στο σημερινό επεισόδιο οι κριτές, ανακοίνωσαν πως αυτοί που θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους, είναι η Ηλιάνα, η Κατερίνα, η Μαρλέν και ο Θεοχάρης.

Masterchef: Πριν ανακοινωθούν οι υποψήφιοι παίκτρια πέταξε στα σκουπίδια το πιάτο της και έγιναν έξαλλοι οι κριτές

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef. Παίκτρια λίγο πριν το τέλος της δοκιμασίας, πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια με αποτέλεσμα οι κριτές να γίνουν έξαλλοι με αυτή την κίνηση της. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα.

Σε ένα ακόμη επεισόδιο είδαμε να επικρατεί πανικός και τα... ευτράπελα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Η Κατερίνα προσπάθησε να φτιάξει ρολάκια με το ψωμί του τοστ ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένη με την προσπάθεια της με αποτέλεσμα να ανοίξει τον κάδο των σκουπιδιών και να πετάξει το φαγητό της.

Όταν οι τρεις κριτές αντιλήφθηκαν το γεγονός, έγιναν έξαλλοι. Πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την έστησε στον τοίχο λέγοντάς της πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που είχε κάνει.

Η Κατερίνα στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα, καθώς τα έβαλε με τον εαυτό της. Στην συνέχεια, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε να την πάριε μια αγκαλιά για να νιώσει καλύτερα εκείνη αρνήθηκε.. Ωστόσο, να πούμε πως η ίδια έχει ασυλία και δεν μπορεί να φύγει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, τον Σταμάτη Κωβαίο τον θυμάστε από την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής, MasterChef; Σήμερα κάνουν ουρές έξω από το εστιατόριό του, καθώς έχει μπριζόλες λουκούμι!