Νυφούλα η Τζούλια Νόβα - 9 σχεδιαστές την ντύνουν για τον γάμο της

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νυφούλα η Τζούλια Νόβα - 9 σχεδιαστές την ντύνουν για τον γάμο της

Η εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr ντυμένη νυφούλα και, μάλιστα, 9 σχεδιαστές τη ντύνουν για τον γάμο της, όταν γίνει με το καλό!

Μπήκε στις καρδιές μας σαν... σουπερνόβα γυρίζοντας τον «Τροχό της τύχης» και πετυχαίνοντας jackpot, αφού παραμένει αγαπητή ακόμα και μετά την αποχώρησή της. Την ώρα που το ενδεχόμενο να ντυθεί νύφη πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, η Τζούλια Νόβα γίνεται... πριγκίπισσα για μία μέρα για το YOU και μιλάει για όλα: Για το bullying από τους καθηγητές της, για τις σχέσεις της σήμερα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και φυσικά για τον σύντροφό της Γιάννη Μάρκου.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Λάμπει μέσα στα νυφικά της και ειδικά όταν χαμογελάει. Απίστευτο, κι όμως αληθινό, το τελευταίο διάστημα προσέχει πιο πολύ τη διατροφή της, κάτι που της δίνει περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Συναντιόμαστε ένα βροχερό απόγευμα και η Τζούλια ξεκινάει να λέει την ιστορία της από τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία...

Τζούλια Νόβα  καταγωγή

Παρατηρώ πως ακόμα δεν έχεις βγάλει το hashtag «Τροχός της τύχης» από το Instagram σου. Γιατί;

(γέλια) Αλήθεια; Δεν το είχα δει. Αλλά και τώρα που μου το είπες, δεν πειράζει, άστο να υπάρχει. Είναι κομμάτι από το παρελθόν μου και έχω πολλές αναμνήσεις από εκεί.

Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου εκεί; Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελες να βλέπεις το παιχνίδι;

Ανάμεικτη. Θυμάμαι και τα καλά και τα κακά. Σίγουρα όσο ήμουν εκεί δεν μπορούσα να παρακολουθήσω σχεδόν κανένα επεισόδιο στο οποίο συμμετείχα, μου δημιουργούσε στρες. Αν μου το έβαζες, συνήθως είτε θύμωνα είτε έκανα επιτόπου και έφευγα από τον χώρο! Ένιωθα λες και ήμουν πάλι στο γύρισμα και επειδή συνέβαιναν πολλές φορές πράγματα που με στρεσάρανε ή με θύμωναν δεν άντεχα να το ξαναζήσω γι' αυτό και αντιδρούσα έτσι. Βέβαια, έχω παρακολουθήσει κάνα-δυο επεισόδια στα οποία είχα περαστεί καταπληκτικά.

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη κρατάτε επαφές;

Όχι, έχουμε χαθεί.

Μπήκες σε διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις διαδόχους σου;

Όχι, για πιο λόγο να το κάνω;

Φοβόσουν μήπως σε ακολουθεί ο χαρακτηρισμός «Το κορίτσι του τροχού» και μεταγενέστερα;

Δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλλά παρ' όλο που με ακολουθεί ακόμη, δεν με ενοχλεί, αφού από εκεί με γνώρισε και με αγάπησε ο κόσμος.

Τζούλια Νόβα σπίτι

Πρόσφατα μίλησες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις σχέσεις με τον πατέρα σου. Όσα περιέγραψες σε έκαναν ποτέ να βλέπεις με ύποπτο μάτι τους άντρες;

Δεν νομίζω. Είμαι πολύ καλή και αγαπώ εύκολα τον κόσμο, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι όσο θετικά γίνεται, βέβαια μόνο όταν αντιλαμβάνομαι πως το άτομο αυτό αξίζει, αλλιώς απλά αδιαφορώ.

Η στάση του σε σκλήρυνε μέσα σου; Σκέφτηκες ποτέ να πεις ότι δεν σε νοιάζει πώς είναι και τι κάνει;

Δεν παύει να είναι ο πατέρας μου. Όταν μιλάω με τη μαμά του πάντα τη ρωτάω πώς είναι και τι κάνει. Θέλω να ξέρω πώς περνάει και ότι είναι καλά, αλλά μέχρι εκεί.

Θα ζητούσες ποτέ τη βοήθειά του, αν είχες ανάγκη;

Θα ήταν, νομίζω, ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ζητούσα βοήθεια!

Στον σύντροφό σου, Γιάννη Μάρκου, βρήκες ένα πατρικό στήριγμα;

Στον Γιάννη βρήκα τον αδελφό μου, τον κολλητό μου, το παιδί μου και τον πατέρα μου! Είναι όλα μαζί, γι' αυτό και είμαστε τόσα χρόνια ζευγάρι. Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα αντέχαμε να είμαστε επί τόσα χρόνια όλα τα 24 ώρα μαζί. Έχουμε χωριστεί ελάχιστα! Δείτε μάλιστα εδώ φωτογραφίες από το σπίτι υπερπαραγωγή στο οποίο και μένουν!

Σε ενοχλούν κατά καιρούς τα σχόλια που γράφονται για τη διαφορά ηλικίας που έχετε;

Ναι, λες και είμαστε οι μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη με διαφορά ηλικίας! Αν ήμουν καμία άσχημη δεν θα ενδιέφερε κανέναν η διαφορά, ούτε που θα μου έδιναν σημασία, αλλά έτσι σκάνε σαν τον τζίτζικα το καλοκαίρι (γέλια).

Ο γάμος τελικά είναι στα σχέδιά σας, μετά από 10 χρόνια σχέσης;

Για να δούμε...

Τζούλια Νόβα γάμος

Έχει γίνει η μεγάλη πρόταση;

Η πρόταση έγινε, αλλά μισή. Όταν ολοκληρωθεί θα μπορώ να σου απαντήσω (γέλια).

Είχες όνειρο να ντυθείς νύφη;

Όχι! Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Βέβαια, τώρα έχει αλλάξει το σκεπτικό μου και το θέλω λίγο, μπορεί βέβαια πιο πολύ για να φορέσω νυφικό και να νιώσω για μια μέρα σαν πριγκίπισσα και γιατί σιγά σιγά ξεκινάω να σκέφτομαι πως κάποια στιγμή θέλω να κάνω οικογένεια και το παιδί μου θα ήθελα να το κάνω μέσα στον γάμο και όχι εκτός. Σε αυτό είμαι παραδοσιακή.

Αν το παιδί σου σε ρωτήσει για τον παππού του, τι θα του πεις;

Την αλήθεια. Όπως δεν ήθελα να μου κρύβουν πράγματα οι δικοί μου συγγενείς, έτσι δεν θα το έκανα κι εγώ, αν και η μαμά μου για αρκετά χρόνια δεν μου έλεγε όλη την αλήθεια, με αποτέλεσμα να στενοχωριέμαι κάνοντας δικά μου σενάρια. Μου είχε κάνει πολύ κακό όλο αυτό. Οπότε αλήθεια και πάλι αλήθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ