Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά - Ήταν ληθαργικός

Όλα όσα δεν ξέραμε για τις τελευταίες μέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά - Ήταν ληθαργικός

Ανείπωτη θλίψη έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο με την είδηση πως έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ήταν ληθαργικός, ενώ οι λεπτομέρειες για εκείνον ανατριχιάζουν.

Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Στην σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έγιναν γνωστές και οι τελευταίες του μέρες στο νοσοκομείο για τις οποίες δεν ήξερε κανείς μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν, "Ήταν πολύ περιορισμένη η αισιοδοξία όλων, γενικότερα στην οικογένεια.Ωστόσο υπήρχε μια μικρή ακτίδα αισιοδοξίας. Το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο ήταν ληθαργικός. Σταμάτησε να επικοινωνεί με τους γύρω του." Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο.

Να πούμε ότι από την μεριά της η κόρη του μεγάλου ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά, πριν μερικές ημέρες έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Δείτε τα όσα έγραψε.

Μετά τις λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν, ας θυμηθούμε την ζωή του Κώστα Βουτσά - Οι ταινίες που αγαπήσαμε και οι γυναίκες που αγάπησε

Μεγάλη θλίψη έφερε η είδηση θανάτου του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2). Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σημάδεψε με την παρουσία του θρυλικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με την θλίψη να είναι ανείπωτη, τόσο για τους οικείους του, όσο και για όσους τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του.

Ο Κώστας Βουτσάς "έφυγε" σε ηλικία 88 ετών μετά από μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ειδικότερα ο ηθοποιός εισήχθη στις αρχές Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού στη μονάδα εμφραγμάτων ωστόσο στη συνέχεια οι θεράποντες ιατροί τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Τελικά δεν τα κατάφερε και ο αγαπητός ηθοποιός άφησε τελικά την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο φέρνοντας βαθιά θλίψη στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Να πούμε ότι δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί που τις προηγούμενες ημέρες συγκλόνισαν με τα όσα είπαν για τον Κώστα Βουτσά, με την Μιμή Ντενίση πραγματικά να συγκινεί. Η ίδια τον επισκέφτηκε στην εντατική και μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε:

«Όταν μπήκα στην Εντατική, παρ’ όλο που δεν μπορούσε να μιλήσει, του είπα «Κώστα, άντε τελείωνε γιατί έχουμε να κάνουμε και ταινία.....»

«Άνοιξε τα μάτια σου!». Κι αμέσως άνοιξε τα γαλάζια ματάκια του και με κοίταζε. Χειροκροτήσαμε με την κόρη του και μετά τον πείραζα. Πριν φύγω του μίλησα αρκετή ώρα που καταλάβαινε απολύτως τι του έλεγα». είπε ακόμα με τρεμάμενη φωνή η Μιμή Ντενίση