Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια - "Με νάρκωσαν και με βίασαν"

Είχε εξαφανιστεί από το μουσικό προσκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια -

"Με νάρκωσαν και με βίασαν". Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια της showbiz με τις αποκαλύψεις της για τον λόγο που αποφάσισε να "εξαφανιστεί" από την μουσική σκηνή, έπειτα από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Ο λόγος για την ποπ καλλιτέχνιδα, Duffy, που ενώ όλα στην καριέρα της ήταν ανοδικά, μετά από ένα διάστημα και χωρίς εξηγήσεις, σταμάτησε να εμφανίζεται, με τους φανς της να αναζητούν απάντηση στην όλη κατάσταση.

Κάτι που δεν είχαν κατάφεραν να λάβουν, μέχρι τώρα. Η νεαρή τραγουδίστρια, έπειτα από την μεγάλη της επιτυχία με το 2008 με το τραγούδι Mercy, έβγαλε το άλμπουμ Rockferry, ενώ δύο χρόνια αργότερα προχώρησε και στο Endlessly. Τώρα ωστόσο αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει "ανοιχτά" και να εξηγήσει τι της συνέβη.

τραγουδίστρια νάρκωσαν βίασαν

Χαρακτηριστικά η ίδια, ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφήνοντας τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, «Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδίστρια μοιράζεται λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που της προκάλεσαν "τραύμα". Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε "ανοιχτά" για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Πριν την αποκάλυψη της Duffy, υπήρξε και μια αποκάλυψη για Ελληνίδα τραγουδίστρια που συγκλονίζει - «Σώθηκα δυο φορές από θαύμα»

Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλόνισε όταν αποκάλυψε πως έχει "σωθεί δυο φορές από θαύμα" καθώς είχε δυο τροχαία ατυχήματα. Η ίδια έκανε αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε και μίλησε για αυτό το θέμα.

Ο λόγος για την Αναστασία Μουτσάτσου που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και αποκάλυψε ότι δυο φορές ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο.

Όπως έκανε γνωστό είχε δυο τροχαία ατυχήματα στο ένα μάλιστα την έσωσε ο κόσμος.Το ένα ντελαπάρισε και δεν ήξερε πως βγήκε.Αποκάλυψη σοκ έκανε δε πριν μερικές ημέρες και μαι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Και στο άλλο ήταν στην εθνική καλοκαίρι και το αμάξι της έφυγε από τον δρόμο και όπως εξομολογήθηκε άφησε τα χέρια της από το τιμόνι και το γκάζι και είπε ας γίνει ότι είναι να γίνει.

Δείτε την συγκλονιστική της αποκάλυψη: