MasterChef: Αποκαλύψεις για τον τελικό - Ποια είναι τα φαβορί!

Ποιους θα δούμε να φτάνουν μέχρι τέλους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αποκαλύψεις για τον τελικό - Ποια είναι τα φαβορί!

Ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από το MasterChef την Τρίτη το βράδυ με το κλοιό να στενεύει γύρω από τους επίδοξους σεφ! Η χθεσινή βραδιά είχε απ'όλα, ενώ παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι έδωσαν τα δικά τους προγνωστικά για τον τελικό! Ποιους θεωρούν φαβορί;

Δοκιμασία αποχώρησης είχαμε και χθες (25/2) από το MasterChef με την Ηλιάνα, την Μαρλέν, την Κατερίνα και τον Θεοχάρη να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τελικά ο παίκτης που δεν τα κατάφερε ήταν ο Θεοχάρης, ο οποίος και έφυγε από το παιχνίδι! Ποιους όμως αναμένεται να δούμε στον τελικό; Ποια είναι τα φαβορί;

Η Σεμίνα και Γατόπουλος - που έχουν ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι - μίλησαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" και σχολίασαν τις εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής του Star! Οι δύο πρώην παίκτες μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και έδωσαν τα δικά τους προγνωστικά για τον τελικό του MasterChef!

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος - που αποχώρησε την Παρασκευή - και η Σεμίνα αποκάλυψαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" ποια δύο άτομα θεωρούν φαβορί για τον μεγάλο τελικό του τέταρτου κύκλου του MasterChef - για το οποίο σας έχουμε και όλα τα highlights της χθεσινής βραδιάς. Είχε εντάσεις αλλά και κλάματα!

Τι αποκάλυψαν Γατόπουλος και Σεμίνα για το MasterChef - Ποιους θωρούν φαβορί για τον τελικό;

Ο Γατόπουλος λοιπόν, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί είπε ότι θεωρεί ως φαβορί τον Γιώργο Λασκαρίδη και τον Κώστα Νταλιάνη ενώ η Σεμίνα από την μεριά της υπέδειξε επίσης τον Γιώργο, αλλά και τον Viking όπως φωνάζουν οπι επίδοξοι σεφ, μέσα στο σπίτι, τον Δημοσθένη Μασσάλα.

Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις τους θα βγουν!