"Κράτησε" τα δάκρυά της η Ελένη Μενεγάκη για τον Κώστα Βουτσά - Το δικό της "αντίο"

Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ελένη Μενεγάκη "κράτησε" τα δάκρυά της για τον Κώστα Βουτσά. Η παρουσιάστρια θέλησε να πει το δικό της "αντίο" στον μεγάλο ηθοποιό που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα. Η θλίψη της ήταν φανερή.

Φανερά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην αρχή της εκπομπής της για την είδηση που συγκλόνισε και θυμήθηκε πως ο ηθοποιός της έλεγε ότι σκοπεύει να δουλεύει μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του. Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα.

Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος. Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα.

Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”». Δείτε επίσης την συγκίνηση διάσημων Ελλήνων, και τα δικά τους αντίο στον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε όσο κανείς. Από τον καλλιτεχνικό χώρο έως και τον πολιτικό, όλοι τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο.

Πριν πει το τελευταίο αντίο η Ελένη Μενεγάκη στον Κώστα Βουτσά και κρατήσει τα δάκρυά της είχε εμφανιστεί στην εκπομπή

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τις γυναίκες της ζωής του και όχι μόνο. Ο ίδιος τους είχε αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς δεν περίμενε το θέμα της συζήτησής τους.

Δεν είχε διστάσει να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή λέγοντας, «Την πρώτη φορά ήμουν 13 ετών. Πουλούσα τσιγάρα σε οίκους ανοχής και μια γυναίκα που δούλευε εκεί έφερε την κόρη της εκεί, την Αγγέλα. Η πρώτη μου γυναίκα, στο Βαρδάρη ήταν αυτό. Τρελάθηκα τότε και είμαι τρελός ακόμη με τις γυναίκες…».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο.