Η παράδοση της Πάολα για τους συνεργάτες της - Τι τους δίνει εδώ και 7 χρόνια

Ρίγη ανατριχίλας

Η παράδοση της Πάολα για τους συνεργάτες της - Τι τους δίνει εδώ και 7 χρόνια

Συγκλονίζει πραγματικά η παράδοση της Πάολα στους συνεργάτες της, όπως και αυτό που τους δίνει εδώ και 7 συναπτά έτη. Πολύ στενός της άνθρωπος, το αποκάλυψε και μας συγκίνησε. Εξάλλου η τραγουδίστρια είναι αρκετά προσιτή με όσους την γνωρίζουν.

Όπως τονίζει ο συνεργάτης της, Χάρης Λεμπιδάκης η λαϊκή τραγουδίστρια αποφάσισε να μη βάλει στην τσέπη της το νυχτοκάματό της και να το δωρίσει σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της στις εμφανίσεις της. Με ρητή εντολή να δοθούν χρήματα ακόμα και τον κύριο που πουλάει κουλούρια έξω από το νυχτερινό κέντρο, μοιράστηκε το τελευταίο μεροκάματό της σε καθαρίστριες, γκαρσόνια, λάντζα και όποια άλλη ειδικότητα υπαλλήλου υπήρχε στο μαγαζί.

Η αγαπημένη μας Πάολα τείνει να κάνει παράδοση το να δωρίζει το τελευταίο νυχτοκάματό της στους συνεργάτες της για να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την άψογη συνεργασία τους. Η πρώτη φορά που συνέβη και μαθεύτηκε ήταν τα Χριστούγεννα του 2013 και η επόμενη φορά ήταν την τελευταία μέρα των εμφανίσεων της στο ίδιο νυχτερινό κέντρο τον Ιανουάριο του 2014. Από τότε το κάνει κάθε χρόνο και συγκινεί το ίδιο όσους την ξέρουν. Να τονίσουμε βέβαια, ότι μια ακόμα κίνηση της στο κλείσιμο του μαγαζιού είχε συζητηθεί - Δείτε εδώ τι απίστευτο έκανε

Πόσα λεφτά έδωσε η Πάολα στους συνεργάτες της - Το μεροκάματο σαν παράδοση σε όλες τις στιγμές

Η Παόλα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, ρίχνοντας βόμβα στην νυχτερινή Αθήνα!

Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια πλήρωσε το προσωπικό μετά την αποχώρησή της.

Μπορεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα να ακούστηκαν πολλά, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση της χορεύτριας του Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνας Βασιλείου, η οποία έγραψε στα social media πως το Σάββατο δεν πληρώθηκε κανείς και όλα είναι ψέματα!

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol αυτό δεν ισχύσει, καθώς η Πάολα έδωσε 5.000 ευρώ για το προσωπικό!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς , τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας ( λάντζα – μάγειρες ).