My Style Rocks: Ποια παίκτρια κέρδισε το σημερινό επεισόδιο;

Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Ποια παίκτρια κέρδισε το σημερινό επεισόδιο;

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;

Χαμό και ανατροπές είχαμε και στο σημερινό επειδόδιο του My Style Rocks με τα κορίτσια να βάζουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις ήταν η Τόνια Κούμπα που συγκέντρωσε 16,9 βαθμούς και η Αρετής Λις απέσπασε 15,7 βαθμούς.

Τον τελικό λόγο, όμως, έχουν πάντα οι συμπαίκτριες τους, οι οποίες αποφάσισαν νικήτρια του σημερινού επεισοδίου να είναι η Τόνια.Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

My style rocks: Πριν την ανακοίνωση της νικήτριας η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της είχε ένα ατύχημα

Μια αποκάλυψη είχαμε σήμερα στο My Style Rocks, καθώς η Κατερίνα Στικούδη έκανε γνωστό πως ο μπαμπάς της είχε σοβαρό ατύχημα, ενώ και η Ευρυδίκη αποχώρησε από το πλατό γιατί δεν αισθανόταν καλά λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Με αφορμή αυτή την εξομολόγηση της παίκτριας, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια δυσάρεστη αποκάλυψη για τον μπαμπά της.

«Ευρυδίκη μου, δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτό που θα σου πω τώρα... Κι εμένα μου λείπει κάποιος άνθρωπος πάρα πολύ.Κι εγώ θέλω να είμαι κοντά στον μπαμπάκα μου που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Σφίγγω τα δόντια μου, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό αλλά είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις. Εντάξει; Και στη σκηνή βγαίνω και τραγουδάω και όλα τα κάνω. Πάμε να συνεχίσουμε, σ΄ευχαριστούμε πολύ». είπε η παρουσιάστρια.