H Τζούλια Νόβα μιλάει ανοιχτά για τον "Τροχό της τύχης": «Είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Τζούλια Νόβα μιλάει ανοιχτά για τον

Η Τζούλια Νόβα μίλησε ανοιχτά για τον "Τροχό της τύχης" λεγόντας πώς κάποια στιγμή είχε "μαλώσει πάρα πολύ άσχημα". Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την αποχώρηση της από το παιχνίδι του Star πριν περίπου δυο χρόνια;

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στον Τροχό της Τύχης, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε είχε θυμώσει πάρα πολύ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τον Τροχό της Τύχης, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε είχε θυμώσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μιας και μιλάμε για την Τζούλια Νόβα σβρήκαμε επίσης την κούκλα μητέρα της, η οποία μοιάζει με δίδυμη αδερφή της!

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και να λέω “είμαι κι εγώ εδώ, δώστε μου λίγη σημασία”.

Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση. Όταν γινόντουσαν κάποιες καθυστερήσεις, έλεγαν ότι φταίω εγώ. Είχα θυμώσει πολύ και είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα. Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή σαν το My Style Rocks.

Κάτι είχε σχολιάσει κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήταν πολύ άδικο για μένα. Ήμουν θυμωμένη μαζί της για πολύ καιρό, αλλά τώρα μου έχει περάσει», είπε μεταξύ άλλων.

Εκτός από τον Τροχό της Τύχης η Τζούλια Νόβα είχε προκαλέσει ανατριχίλα με την εξομολόγησή της για τον άνθρωπο που την πλήγωσε! «Βασανίστηκα...»

Η Τζούλια Νόβα προκάλεσε κανονική ανατριχίλα σε όλους όσους άκουσαν την εξομολόγησή της για τον πατέρα της, τον άνθρωπο που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος. «Βασανίστηκα για να το ξεπεράσω»!

Η πανέμορφη Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον πατέρα της, ο οποίος όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια, την απαρνήθηκε.

«Μέχρι τα 22 μου χρόνια, που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα σήμερα που το σκέφτομαι κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα… Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου.

Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα. Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα.

Τον έστειλαν για διακοπές στην Ελλάδα σ’ εμένα. Μου τον φόρτωσαν και θύμωσα… Πια ο πατέρας μου έμαθα ότι λέει από εδώ και από εκεί πώς δεν με θέλει για κόρη του, επειδή είμαι μεγάλη ψωνάρα και ότι με έχει κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να με βλέπει και να μου μιλάει» σχολίασε η παρουσιάστρια.