My Style Rocks: Η Αμίνα Χακίμ αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι!

Ποιοι οι λόγοι που την οδήγησαν εκεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Η Αμίνα Χακίμ αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι!

H Αμίνα Χακίμ αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που την οδήγησε στον να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Η ίδια "έσπασε" την σιωπή της και μάλιστα ανέφερε και διάφορα παρασκήνια από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο που εξηγεί τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το reality μόδας και ουσιαστικά μιλάει για πρώτη φορά για τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

«Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω βγει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τόσο καιρό. Δεν έχω πει τίποτα σε social media. Ήρθε η ώρα να το πω τώρα και να το μοιραστώ μαζί σας. Ο λόγος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που είχα. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή του My Style Rocks, που γνώριζαν και δεν άφησαν να διαρρεύσει τίποτα, που σεβάστηκαν την κατάστασή μου και μου φέρθηκαν τόσο καλά. Τώρα όλα είναι πολύ καλά με την υγεία μου. Δεν θα επεκταθώ και δεν θα το συζητήσω περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζετε. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι στιγμής, μόνο η οικογένειά μου και η παραγωγή. Θα ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα», είπε μεταξύ άλλων η Αμίνα Χακίμ.Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Δείτε το βίντεο:

My Style Rocks - Αμίνα Χακίμ: Αυτό είναι το πρώτο της ποστ μετά την αποχώρηση της που είχε βάλει φωτιές!

Η Αμίνα Χακίμ βάζει "φωτιές" στο Instagram! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το πρώτο της ποστ μετά την αποχώρηση από το My Style Rocks!

Η παίκτρια είχε αποφασίσει να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι και τώρα "έσπασε" την σιωπή της!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά από τα μηνύματα που έλαβε με την ίδια να απαντά πως θα τους ενημερώσει για τα πάντα σε βιντεάκι της, ενώ έριξε και την κρίσιμη ερώτηση για το εάν θα ήθελαν να την δουν στο επόμενο My Style Rocks.

Αμίνα Χακίμ instagram Αμίνα Χακίμ social media