Δυνατή αποχώρηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κενή η θέση του στο Happy Day;

Ποιο πρόσωπο φεύγει από το κανάλι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυνατή αποχώρηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κενή η θέση του στο Happy Day;

«Έσκασε» δημοσίευμα με πολύ δυνατή αποχώρηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ποιανού η θέση αναμένεται να μείνει κενή στο Happy Day στον Alphatv; Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε υπάρχει πιθανότητα να μην βγει του χρόνου.

Η εκπομπή της παρουσιάστριας, είναι από τις πιο αγαπημένες του σταθμού και μάλιστα σκίζει σε τηλεθέαση. Σε μια πολύ απαιτητική ζώνη, όπως η πρωινή η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατάει γερά απέναντι στον ανταγωνισμό και τα ποσοστά του Happy Day είναι αν μη τι άλλο αξιοσημείωτα.

Δείτε εδώ ενδεικτικά τι έκανε η χτεσινή εκπομπή, θα σας πέσει το σαγόνι με τα ποσοστά! Παρόλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγών σύμφωνα με το dailymedia.gr! «Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει στη θέση της, ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο για τους συνεργάτες της. Κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Παπανώτας δεν επιστρέφει, ενώ την πόρτα της εξόδου θα δει σίγουρα ο Βερύκιος. Και υπάρχουν κι άλλα.

Δήμος Βερύκιος: Οριστικά εκτός ALPHA! Πενταψήφιο το ποσό της αποζημίωσης!

Αμφίβολο είναι τόσο το μέλλον του Κώστα Φραγκολιά όσο και αυτό της Μαρίας Αντωνά, με το μόνο «σιγουράκι» να είναι μέχρι στιγμής η Τίνα Μεσσαροπούλου.» αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας. Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον θα δείξει τι ισχύει...

Λίγα λόγια για τον Δήμο Βερύκιο που ενδέχεται να αφήσει κενή τη θέση του στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο ίδιος κατά καιρούς έχει πει σε συνεντεύξεις του για τον Alpha tv και την καριέρα του.... «Νομίζω ότι γεννήθηκα για να υπηρετήσω την ερευνητική δημοσιογραφία. Αυτό είχε διαφανεί απο πολύ μικρή ηλικία. Όταν οι συνομήλικοι μου έπαιζαν με τα τόπια στις αλάνες εγω στριφογύριζα στο μπακάλικο άκουγα και "μύριζα". Δεν μου ξέφευγε τίποτα. Και όταν αργότερα ήρθαν οι τηλεοράσεις στον μαχαλά μας όλα τα παιδιά έβλεπαν "Ταρζάν" και εγώ μόνο Ειδήσεις

Ο Alpha κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης στον ψυχαγωγικό και ενημερωτικό τομέα, όμως με μια διαφορά πολύ σημαντική. Η μάχη κερδήθηκε από τον τακτικό στρατό του Alpha και όχι απο τους μισθοφόρους, τα αρπαχτικά και τα λαμόγια που κατά καιρούς εμφανίζονταν ως "μάγοι" και το μόνο που έκαναν ήταν να γδύνουν τον Κοντομηνά. Η μάχη του Alpha κερδήθηκε γιατί μπήκε νοικοκυριό και τάξη στα οικονομικά και το πρόγραμμα, γιατί οι επιλογές γίνονται πλέον με αξιοκρατικά κριτήρια, γιατί η ομάδα αποτελείται από ψυχωμένους μαχητές.»