Φωτεινή Ψυχίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τον Πώρο - "Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ. Όσο αναφορά τις φωτογραφίες..."

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Ψυχίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τον Πώρο -

"Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ. Όσο αναφορά τις φωτογραφίες το μόνο που με άγχωσε είναι πως βγήκα με τον κότσο σαν καθαρίστρια". Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε πρώτη φορά για τον Σπύρο Πώρο και τα αποκάλυψε όλα.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την σχέση της με τον Σπύρο Πώρο και να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται για τους δυο τους.

Μετά την είδηση πως η Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Κοριαλά, βγήκαν οι φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο, χωρίς ωστόσο την ίδια να έχει διευκρινίσει κάτι. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης τους σχολιασμούς του Κοργιαλά για τον Σπύρο Πώρο και την Φωτεινή Ψυχίδου. Δεν θα πιστέψετε τι είπε.

Πριν την Φωτεινή Ψυχίδου, δημοσιογράφοι ρώτησαν και τον Σπύρο Πώρο για την σχέση τους και αυτή ήταν η αντίδραση στις κάμερες

Τον Σπύρο Πώρο «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής του Happy Day και τον ρώτησαν για την φημολογούμενη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κοριαλά. Αυτή ήταν η αντίδραση του φωτογράφου.

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση πως η Φωτεινή Ψυχίδου μετά το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Κοριαλά, βγήκαν οι φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο και έχουν κάνει και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες, για την έξοδο τους. Ωστόσο, εμείς πρώτοι σας είχαμε τις φωτογραφίες τους οι οποίες έσκασαν σαν «βόμβα».

Για πρώτη φορά, ο Σπύρος Πώρος μίλησε για την είδηση αυτή το Happy Day, λέγοντας «Δεν μιλάω ποτέ για τέτοια θέματα. Πρώτον σεβόμενος τις γυναίκες και τον εκάστοτε άνθρωπο και δεύτερον γιατί δεν με αφορά. Τώρα ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Αυτό δεν με αφορά».