Η Κατερίνα Πεφτίτση "έστησε στον τοίχο" τον Γιώργο Λιάγκα - "Οι απόψεις του..."

Τι είπε η πρώην παίκτρια του GNTM;

Η Κατερίνα Πεφτίτση

Στον τοίχο έστησε" την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τον ίδιο η Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Διαβάστε τι είπε για τον παρουσιαστή!

Η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά της αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την μεσημεριανή του εκπομπή "λίγο trash"! Όπως είπε ακόμα η ίδια βρίσκει τις απόψεις του "κλειστές' ενώ πρόσθεσε ότι είναι αντίθετη με αυτές.

"Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι λίγο trash. Οι απόψεις του με βρίσκουν τελείως κάθετη και αντίθετη και είμαι λίγο λυπημένη για το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο κλειστές απόψεις και είναι τόσο.." είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Πεφτίτση μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day".

"Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είμαι και φέτος στην τηλεόραση. Μου άρεσε αυτό που είδα και γιατί όχι να είμαι και πιο ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Θα μου άρεσε να φέρω ίσως και ένα παιχνίδι από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Δεν έχω κάνει κάποια σίγουρη πρόταση αλλά το συζητάμε" είπε ακόμα η πρώην παίκτρια του GNTM.

Η πρώην παίκτρια μπορεί να μην έμεινε πολύ στο παιχνίδι, ωστόσο έκανε αίσθηση με το μπλε της μαλλί αλλά και την φωτογράφιση που έκανε με μαγιό όσο ήταν στο GNTM. Βέβαια η εικόνα της πριν το GNTM θα σε σοκάρει. δες πώς ήταν με καστανά μαλλιά!

Και ήταν αυτή η φωτογράφιση που τότε είχε φέρει τα "πυρά' του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είχε σχολιάσει αρνητικά το αποτέλεσμα.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε "στήσει στον τοίχο" την Κατερίνα Πεφτίτση - Τι είχε πει ο παρουσιαστής;

"Παίρνουν ανθρώπους με παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν" ήταν τα λόγια που είχε πει στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είχε ξεσπάσει κατά του GNTM και του plus size μοντέλου,μετά και την φωτογράφιση που είχαν κάνει με μαγιό τα επίδοξα μοντέλα.

"Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία, είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή όμως και ξαπλώνει στην παραλία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα! Συγγνώμη κιόλας! Είναι άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο ότι αποδεχόμαστε τον οποιονδήποτε" είχε πει ακόμα.

Και η επίμαχη φωτογραφία από την φωτογράφιση στο GNTM

Κατερίνα Πεφτίτση φωτογράφηση