Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έριξε «βόμβα» η Μέγκαν Μαρκλ: Η δήλωση για την σχέση Χάρι και Ελισάβετ - «Αν κάποιος νιώθει προσβεβλημένος»

Τι είπε;

Έριξε «βόμβα» η Μέγκαν Μαρκλ: Η δήλωση για την σχέση Χάρι και Ελισάβετ - «Αν κάποιος νιώθει προσβεβλημένος»
News 27.02.2020 19:42
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την «βόμβα» της έριξε για ακόμη μια φορά η Μέγκαν Μαρκλ με την δήλωση που έκανε σε κοντινά πρόσωπα της για την σχέση ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και την Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την κίνηση της να τους απαγορεύσει χρησιμοποιούν τη λέξη «Royal». «Αν κάποιος πρέπει να νιώθει προσβεβλημένος είμαστε εμείς», είπε μεταξύ άλλων.

Την κίνηση λοιπόν της Βασίλισσας της Μ. Βρετανίας, όπως δεν άφησαν ασχολίαστη όλα τα Μέσα, έτσι δεν την άφησε και η πρώην Δούκισσα του Σάσσεξ. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, φέρεται να θεωρεί πολύ άδικο το χειρισμό του Παλατιού, μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να ανεξαρτητοποιηθούν.

«Αν κάποιος πρέπει να νιώθει προσβεβλημένος και αδικημένος, αυτοί είμαστε σίγουρα εμείς. Εξάλλου, είμαι σίγουρη ότι η Βασίλισσα πιέστηκε πολύ για να πάρει αυτή την απόφαση. Ο Harry ήταν πάντα ο αγαπημένος της. Είμαι σίγουρη ότι άλλοι την έπεισαν να το κάνει», φαίνεται πως είπε η Μέγκαν Μαρκλ σε δηλώσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Την έπαυλη του πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αφού άφησαν την Βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι την έχετε δει; Είναι μια ταπεινή έπαυλη που έχει 6 μπάνια, μια πισίνα σε διαστάσει γηπέδου και φυσικά 8 κρεβατοκάμαρες.

Οριστική ρήξη στη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham και την Βασίλισσα Ελισάβετ

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη της σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham, αφού πηγές δηλώνουν πως το ζευγάρι "πρέπει να είναι πιο ευγενικό" μετά τις δηλώσεις που έκαναν για την επωνυμία Sussex.

Πριν μερικές ημέρες η βασίλισσα, απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τον όρο "Sussex Royal" καθώς αποφάσισαν να μην είναι ενεργά μέλη της οικογένειας. Την απόφαση αυτή την πήραν μετά από συνομιλίες με υπαλλήλους του παλατιού που συμφώνησαν πως δεν μπορούν να την χρησιμοποιούν.

Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον όρο Sussex Royal από τις 31 Μαρτίου που θα αποχωρήσουν και επίσημα από το παλάτι.Δείτε και την "επίθεση" του πρίγκιπα Χάρι στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι δημοσίευσε ανακοίνωση 1,114 λέξεων στην προσωπική τους ιστοσελίδα, εκτοξεύοντας βέλη προς τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από το Γραφείο της Μοναρχίας στη χρήση του όρου "Royal" πέραν της χώρας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το "Sussex Royal" ή κάποια παραλλαγή με τον όρο "Royal" σε καμία δράση τους στη Βρετανία ή αλλού όταν ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος», αναφέρουν.

Τι αναφέρει το παλάτι για την Μέγκαν και τον Χάρι

Η DailyMail ανακοίνωσε πως το ήταν τόσο ηθικά όσο και νομικά αδύνατο να κυκλοφορήσουν ως βασιλείς, ενώ επιδιώκουν εμπορικά συμφέροντα μετά το Megxit. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που να τους εμποδίζει να χρησιμοποιούν τη λέξη «Royal» στο εξωτερικό, αλλά απλώς επέλεξαν να μην το κάνουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι είναι εξαντλημένο, αλλά όχι έκπληκτο από τις πράξεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ενώ κάποιοι περιέγραψαν τα λόγια του ζευγαριού ως άχρηστα για τη δημόσια εικόνα και τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Πηγές μέσα από το παλάτι δήλωσαν στη Mail ότι το ζευγάρι φάνηκε να «έχει χάσει κάθε προοπτική». «Ηταν η απόφασή τους να το κάνουν αυτό και η οικογένεια προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να τους διευκολύνει», ανέφερε η πηγή. «Αλλά απαιτεί αναπόφευκτα θυσίες και από τις δύο πλευρές και οι Sussexes πρέπει να είναι μάλλον πιο ευγενικοί», πρόσθεσε. «Η αποκοπή από το περιθώριο δεν βοηθά κανέναν», τόνισε.

Εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά τόνισε ότι έχουν εκδοθεί αρκετές δηλώσεις από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ορισμένες από τις δηλώσεις έγιναν από τη βασίλισσα, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η νέα της δουλειά μετά το Megxit! Θα τραβάει τα μαλλιά της η Ελισάβετ!

Σκάνδαλο στο Buckingham - Τι συνέβη; H δυσάρεστη είδηση που προκάλεσε θλίψη

Share