Σάββας Πούμπουρας: Μίλησε για τον κρυφό γάμο του και «πέταξε» ατάκα έπος - «Χ@στ@κα»

Τι εξομολογήθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάββας Πούμπουρας: Μίλησε για τον κρυφό γάμο του και «πέταξε» ατάκα έπος - «Χ@στ@κα»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον κρυφό γάμο που πραγματοποίησε με την σύζυγο του. Μάλιστα, «πέταξε» στον αέρα του ALPHA και μια ατάκα έπος.

Η Ελένη Μενεγάκη, δεν γινόταν να μην ρωτήσει τον παρουσιαστής μερικές λεπτομέρειες για την κρυφή τελετή, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Καθώς, στον γάμο του, δεν παρευρέθηκε ούτε η οικογένεια του.

«Έκανες ένα γάμο, μπράβο σας που κάνατε έτσι! Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς και ούτε η οικογένειά σας. Δηλαδή είναι αυτά που λες “να το σκεφτώ ως φίλη ή ως μάνα;. Ως μάνα θα μου άρεσε; Ως φίλη δεν έχω πρόβλημα”», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα να απαντάει: «Σαν μάνα επειδή και εσύ είσαι open mind άτομο, αν έβλεπες το παιδί σου να είναι χαρούμενο με την επιλογή του, δεν νομίζω να είχες πρόβλημα ρε Ελένη».

Η συζήτηση συνέχισε και η λαμπερή παρουσιάστρια δήλωσε: «Ζούμε σε μια κοινωνία εδώ στην Ελλάδα, που μας μαθαίνουν πως όλα αυτά πρέπει να τα μοιράζετε το ζευγάρι με όλη την οικογένεια, έτσι δεν μεγαλώνουμε όλοι;» με τον καλεσμένο της να δίνει μια απίστευτη απάντηση: «Συγνώμη που θα το πω έτσι. Χέστ@κα. Αν καταφέρουν όλοι και πουν αυτή τη λέξη για το κοινωνικώς αποδεκτό και την οικογένεια και καταφέρουν και ζήσουν για τον εαυτό τους, θα είναι πιο ήρεμοι και πιο άνετοι. Να ξεφύγουμε λίγο από τα κοινωνικά πρότυπα. Εμάς δεν γνωρίζονταν τα συμπεθέρια την ημέρα του γάμου, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Είναι πολύ cool οι γονείς μας».

Ωστόσο, να αναφερθούμε και στην ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για τον Κορωνοϊό και μόλις την δείτε πραγματικά θα "μείνετε".

Με την σύζυγο του μετά τον κρυφό τους γάμο, ο Σάββας Πούμπουρας απέκτησε μια κορούλα

Μια πολύ γλυκιά ανάρτηση ήρθε από τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, που πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας. Δείτε την όμορφη φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, όπως μαρτυρά και το γλυκό κείμενο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του. Να πούμε ότι η κορούλα που απέκτησε με την Αρετή Θεοχαρίδη ήρθε στον κόσμο πριν λίγο καιρό και οι δυο τους πλέουν πλέον, σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος μας κρατάς συντροφιά στον ANT1 με την εκπομπή Best Friend's Fear, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια τρυφερή φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Κύνθια, όπως έχει ονομαστεί το κοριτσάκι του ζευγαριού! Αυτό που είναι πραγματικά γλυκό είναι το κείμενο που έγραψε στην όμορφη εικόνα.

Ειδικότερα ο παρουσιαστής έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε: "Άυπνος, αλλά γεμάτος". Ότι πιο γλυκό διαβάσαμε σήμερα! Δεν νομίζετε;

Μάλιστα να πούμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε πριν λίγες ημέρες για την κριτική που δέχεται η εκπομπή του!

Σάββας Πούμπουρας μωρό