Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον πατέρα της

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον πατέρα της

Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον πατέρα της, Κώστα Βουτσά. Η πρωτότοκη κόρη του ηθοποιού διανύει δύσκολες ώρες, μιας και έχασε και τους δυο γονείς της, μέσα σε 52 ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Σάντρα Βουτσά έχει κλειστεί αυτές τις μέρες στον εαυτό της, έχοντας ως στήριγμα την Θεοδώρα Βουτσά και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτήν τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σάντρα και η Θεοδώρα, αν και είναι ετεροθαλείς αδελφές είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν πάντα η μία την άλλη. Η Θεοδώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα από την Ολλανδία, όπου μένει με την οικογένειά της, για να στηρίξει τα αδέρφια της και την οικογένειά της. Δείτε επίσης το συγκινητικό τραγούδι που αφιέρωσε η Θεοδώρα Βουτσά στον χαμό του πατέρα της. "Ράγισε" καρδιές!

Πριν την συντετριμμένη Σάντρα Βουτσά, στο φως ήρθαν και τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο του Κώστα Βουτσά

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά, καθώς τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο βγήκαν στο φως. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία στις 11:00, όπου θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο. Εσείς ωστόσο ξέρατε για την ζωή της Αλίκης Κατσαβού; Όλη η αλήθεια για τον γάμο πριν τον Κώστα Βουτσά, την ηλικία και την καταγωγή της.