Απογοητευμένη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι - Τα σκληρά της λόγια

Δεν είδε με καλό μάτι την αντίδρασή τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απογοητευμένη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι - Τα σκληρά της λόγια

Ούτε η βασιλική οικογένεια δεν βρίσκει ησυχία με το "Megxit" - όπως αποκαλούν τα media την "έξοδο" της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα - να φέρνει συνεχώς νέους πονοκεφάλους στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Και βασίλισσα να είσαι τα προβλήματα δεν τα γλυτώνεις, με τις πληροφορίες που έρχονται τώρα από τα ξένα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η Ελισάβετ είναι δυσαρεστημένη με την αντίδραση του εγγονού της και της συζύγου του (σ.σ. της Μέγκαν και του Χάρι) για το "Royal Sussexs'.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται σύντομα να πουν 'αντίο" στο παλάτι και συγκεκριμένα στα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά και χρήματα καθώς μέρος της απόφασής τους ήταν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά. Αυτό βέβαια έχει ανοίξει και μια μεγάλη κουβέντα για το πως αποκτούν χρήματα οι "roylas", αλλά φυσικά έχει εγείρει και το ερώτημα του πως θα βγάλουν χρήματα η Μέγκαν και Χάρι, ο οποίος μάλιστα να πούμε ότι σε πρόσφατη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ζήτησε να τον αποκαλούν μόνο με το μικρό του (σ.σ Χάρι) και όχι με κάποιον από τους τίτλους ευγενείας (βλ. your highness κλπ).

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Και κάπου εδώ η βασίλισσα Ελισάβετ έσκασε την "βόμβα"! Ποια ήταν αυτή; Φυσικά ότι το ζευγάρι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως trademark τον τίτλο "Royal Sussexs" η και το "royal". Να πούμε εδώ ότι η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν σελίδα στο Ινσταγκραμ με το εν λόγω όνομα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να σχεδίαζαν να το κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα.

Η εν λόγω κίνηση έφερε την αντίδραση των Μέγκαν και Χάρι οι οποίοι σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι:

"Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από τον Μονάρχη ή την Προεδρία της Κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση της λέξης ‘Royal’ στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δε σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ‘Sussex Royal’ ή κάποια μορφή της λέξης ‘Royal’ σε οποιοδήποτε έδαφος (είτε μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε όχι) όταν γίνει η μετάβαση την άνοιξη του 2020". Και κάπου εδώ ήρθε η και η νέα αντίδραση της βασίλισσας που δεν είδε και με πολύ καλό μάτι τα όσα ανέφεραν!

Απογοήτευσαν την βασίλισσα με την αντίδραση τους - Τι είπε η Ελισάβετ για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι;

Η βασίλισσα δεν έμεινε ευχαριστημένη με τα όσα ανέφερε ο εγγονός της με πηγή της να λέει ότι είναι δυσαρεστημένη που συσσωρεύει ο Χάρι τόση αμηχανία στην μοναρχία.

"Είναι τόσο απογοητευμένη που το δικό της εγγόνι της συσσωρεύει τόση πολύ αμηχανία στη μοναρχία και φέρει όλη αυτή την ανεπιθύμητη προσοχή στην οικογένειά του στο χειρότερο δυνατό χρόνο" ανέφερε ειδικότερα μια πηγή στο Us Weekly.