«Πριν ενάμιση μήνα...» - Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα

Το μήνυμα του για το θάνατο του Κώστα Βουτσά, ανατριχιάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πριν ενάμιση μήνα...» - Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας στον λογαριασμό του στο Instagram για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Ο αγαπημένος ηθοποιός πριν ενάμιση μήνα είχε κάνει την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ θέλησε ανάμεσα σε άλλα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz, να πει δημόσια το δικό του «αντίο» με μια ανάρτηση, την οποία συνόδευσαν μερικά τρυφερά λόγια από καρδιάς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, μια φωτογραφία απόσπασμα από την συνέντευξη του, όταν βρέθηκε καλεσμένος του. Στην λεζάντα του έγραψε συγκινημένος: «Πριν 1, 5 μηνά τα λέγαμε στο πλατό στη τελευταία live τηλεοπτική του συνέντευξη... Τυχερός γιατί δε θα ξεχαστεί και επί της ουσίας δε θα φύγει ποτέ όπως όλοι οι σπουδαίοι. Σ ευχαριστούμε Κώστα για όλα».

Με τον θάνατο του, συντετριμμένο είναι το Πανελλήνιο. Οι κόρες του Κώστα Βουτσά "ραγίζουν" καρδιές με τις δικές τους φωτογραφίες και "αντίο". Τα ποστ τους συγκινούν, με τα συλλυπητήρια να κατακλύζουν τις σελίδες τους.

Τι είχε πει ο Κώστας Βουτσάς στον Γιώργο Λιάγκα;

Ο Κώστας Βουτσάς, είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μαζί με την Αλίκη Κατσαβού. Το ζευγάρι μίλησε για την προσωπική του ζωή. Τον έρωτα του και τον γιο του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στην διαφορά ηλικίας τους.

Η Αλίκη Κατσαβού είχε τονίσει για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν είμαι κανένας φελλός. Καταλαβαίνω το ανορθόδοξο του πράγματος. Αλλά Βουτσάς είναι ένας. Δεν κοιτάω τα χρόνια του, κοιτάω την ποιότητα του ανθρώπου, την προσωπικότητά του τη σπουδαία, το πόσο καλά με κάνει και νιώθω. Που δε με έκαναν οι συνομήλικοί μου να νιώθω. Αυτά κοιτάζω και προσπερνώ το κομμάτι της ηλικίας που σίγουρα είναι ένα παράξενο πράγμα και ένα δύσκολο πράγμα, ενδεχομένως για το μέλλον. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά που νιώθω να είμαι δίπλα του, που το προσπερνώ εύκολα».