Υποθέσεις - θρίλερ στο "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη!

Μυστήριο σε Αθήνα και Λονδίνο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υποθέσεις - θρίλερ στο

Άλλη μια υπόθεση εξαφάνισης έρχεται στο "μικροσκόπιο" της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" καθώς ο επιχειρηματίας που αγνοείται από το Ίλιον δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η εξαφάνισή του παραμένει ένας άλυτος γρίφος. Τι συνέβη στον άντρα; Δεν είναι η μόνη υπόθεση - θρίλερ που αναζητά η εκπομπή.

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες, δεν εντοπίζεται ένα ίχνος του. Στο παρασκήνιο αποκαλύπτονται πρόσωπα και μυστικά που δίνουν διαστάσεις θρίλερ σε αυτή την παράξενη ιστορία. Το «Τούνελ» επιμένει και βρίσκει νέους μάρτυρες...

Πήγε στον φίλο της και χάθηκε...

Τη νύχτα της Παρασκευής ερευνάται και η υπόθεση μιας νέας γυναίκας που εξαφανίστηκε από το σπίτι του φίλου της στην Αθήνα. Τα ερωτήματα και οι αντιφάσεις, περιπλέκουν την όλη ιστορία.

Αναπαράσταση στο Λονδίνο...

Οι Έλληνες του Λονδίνου βοηθούν για να εντοπιστεί ο αγνοούμενος ναυαγοσώστης. Η φίλη του προχωρά σε αναπαράσταση στο σπίτι του μυστηρίου απ’ όπου χάθηκε.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 24:00.

"Δεν θα έφευγε έτσι. έχει τρία παιδιά". Δείτε και τα συγκλονιστικά λόγια του αδελφού του 55χρονου που αγνοείται!

Θρίλερ στον Alpha με το "Φως στο Τουνελ" - Εκτός καναλιού η Αγγελική Νικολούλη;

Σκάνδαλο προβλέπεται να δημιουργηθεί στον ALPHA αν οι φημολογίες γίνουν πραγματικότητα!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η Ελένη Μενεγάκη είναι ήδη με το ένα πόδι έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό κι όπως σας αποκάλυψα σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου έχουν κλείσει μια συνάντηση για να παρθεί η τελική απόφαση.

Ωστόσο, τώρα στα πηγαδάκια της showbiz και των τηλεοπτικών ξεκίνησε να ακούγεται η φήμη πως η Αγγελική Νικολούλη θα ακολουθήσει τα ίδια βήματα και θα κλείσει την πόρτα σπίτι της! Εννοείται πως το έψαξα, λοιπόν, και οι πηγές μου μου έδωσαν την απάντηση που θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Οι πληροφορίες που ήρθαν σε μένα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η Αγγελική Νικολούλη έχει δεχτεί κρούση από ακόμα δυο τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι μάλιστα της έχουν προσφέρει και υψηλά ποσά στο μισθολόγιο για να την καταφέρουν να πει το "ναι".

Ωστόσο, από την πλευρά της η Αγγελική Νικολούλη, είναι ναι μεν ανοιχτή σε καινούργιες προτάσεις - όπως άλλωστε και κάθε παρουσιαστής που μπορούσε να βρίσκεται στην θέση της - αλλά από την άλλη δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε κανέναν. Τίποτα δεν έχει κλείσει, οπότε το Φως στο τούνελ συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του ALPHA!