Στην πασαρέλα γνωστού γαλλικού οίκου η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου!

Έκανε το ντεμπούτο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην πασαρέλα γνωστού γαλλικού οίκου η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου!

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η σύζυγος του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου! Η Ariane Labed , όπως είναι το όνομά της ανέβηκε στην πασαρέλα και περπάτησε για έναν από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας.

Η Ariane είναι Γαλλίδα ηθοποιός, ενώ έχει παίξει και σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου! Τώρα λοιπόν έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και μάλιστα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η όμορφη ηθοποιός ήταν το πρόσωπο του αρώματος Nomade της Chloe, καθώς είναι μια από τις μούσες του οίκου.

Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου έκανε λοιπόν το ντεμπούτο της και στην πασαρέλα περπατώντας στο σόου της χειμερινής συλλογής του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021.

Δείτε και τα πλάνα από την πασαρέλα που προβλήθηκαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου"

Η γυναίκα του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι σάρωσε στα Όσκαρ του 2019 με την ταινία του "The Favourite", ήταν άκρως εντυπωσιακή στην πασαρέλα φορώντας ένα ανδρόγυνο λουκ που της πήγαινε ιδιαίτερα.

Ποια είναι η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου που περπάτησε στην πασαρέλα του γνωστού γαλλικού οίκου μόδας;

Ο Γιώργος Λάνθιμος, το 2004 γνώρισε την Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία στην πορεία έγινε η παραγωγός του στις πρώτες ταινίες του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Έξι χρόνια μετά, η Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη του πρότεινε να γίνει ο πρωταγωνιστής στην ταινία «Άτενμπεργκ» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την μέλλουσα γυναίκα του!

Η Ariane Labed είναι γεννημένη στην Ελλάδα με καταγωγή από τη Γαλλία και μεγαλωμένη στη Γερμανία.«Είναι για μένα ένας νομάς» είναι λόγια που έχει πει ο Έλληνας σκηνοθέτης για την ηθοποιό!

Μάλιστα όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Άτενμπεργκ», μοιράστηκαν μία από τις πιο παράξενες ερωτικές σκηνές του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Το 2013 παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε στενό κύκλο και σε συνέντευξη του στην «Washington Post» κλήθηκε να απαντήσει για τη ζωή τους με την Ariane που κινούνται στους ίδιους επαγγελματικούς χώρους και αν καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους:

«Δουλεύουμε σε διαφορετικές χώρες, διαφορετικά μέρη και μετά περνάμε χρόνο μαζί. Είναι εύκολο με αυτόν τον τρόπο ζωής να κρατάς το ανεξάρτητο πνεύμα σου και ταυτόχρονα να βρίσκει δύναμη με το να είσαι μαζί με κάποιον».