Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό: "Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με..."

Τα μέτρα ασφαλείας που αντιμετώπισε ο γνωστός σεφ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό:

"Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με τραβάει από το κεφάλι, ακουμπάει στο μέτωπο τα χείλη της και μου λέει πέρνα αγορίνα μου, περδίκη είσαι" Ο Διονύσης Αλέρτας μιλάει για τον κορωνοϊό και τα "μέτρα ασφαλείας" που λαμβάνουν στα αεροδρόμια, με μια αστεία ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη, προκαλώντας γέλια στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε αν όντως τα λόγια του μιλάνε σε πραγματικά γεγονότα ή απλά θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ωστόσο είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα, ένα είναι σίγουρο.

Όλοι "έκλαψαν" από τα γέλια, με τα σχόλια στο instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό να πέφτουν βροχή, με ακόμα πιο αστεία memes για τον ιό, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ωστόσο για να μείνετε όντως προστατευμένοι, δείτε αναλυτικά το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Δώστε προσοχή για να αποφύγετε τον ιό.

Ο Διονύσης Αλέρτας ωστόσο δεν είναι ο πρώτος που σχολιάζει τα μέτρα του κορωνοϊού, καθώς ο Χάρης Σιανίδης αναγκάστηκε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο γιατί αλλιώς δεν τον άφηναν να φύγει

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, με αφορμή ένα ταξίδι που πραγματοποίησε. Ο γνωστός Pr manager θέλησε να επισκεφθεί την Ελβετία, ωστόσο δεν τον δεχόντουσαν, αν δεν φορούσε στο αεροπλάνο μάσκα, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να την φορέσει.

Η αεροσυνοδός του αεροσκάφους, του ζήτησε να την φοράει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για λόγους ασφαλείας. Τόσο δικούς του, όσο και των συνεπιβατών του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Σιανίδης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας επίσης την μάσκα.

«Δεν με δέχεται λέει η Ελβετία χωρίς μάσκα….γιατί προέρχομαι από πληγείσα χώρα!!και πρέπει να τη φοράω καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης……τι τραβάω για ένα τριήμερο»…. έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Τα μέτρα σε όλες τις χώρες λόγω του ιού είναι αυστηρά. Στην Ελλάδα μόνο μέσα σε λίγες ώρες υπάρχουν κρούσματα σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική.