My Style Rocks: Άναψε "φωτιές" η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνιση της!

Μείναμε με τα πόδια της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Άναψε

H Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Στην σημερινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ανοιχτό μπλουζάκι που είχε δέσιμο στον λαιμό.

Το καλύτερο κομμάτι όμως ήταν το κοντό σορτσάκι που επέλεξε να βάλει. Ασπρόμαυρο με μαύρες ρίγες και συνδύασε άψογα το outift της με κόκκινε γόβες. Η ίδια άλλωστε διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα και μπορεί να φοράει ότι θέλει.Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Δείτε την εμφάνιση της.

Κατερίνα Στικούδη

My style rocks: Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ο μπαμπάς της Κατερίνας Στικούδη είχε ένα ατύχημα και εκείνη μίλησε γι'αυτό

Μια αποκάλυψη είχαμε σήμερα στο My Style Rocks, καθώς η Κατερίνα Στικούδη έκανε γνωστό πως ο μπαμπάς της είχε σοβαρό ατύχημα, ενώ και η Ευρυδίκη αποχώρησε από το πλατό γιατί δεν αισθανόταν καλά λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Με αφορμή αυτή την εξομολόγηση της παίκτριας, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια δυσάρεστη αποκάλυψη για τον μπαμπά της.

«Ευρυδίκη μου, δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτό που θα σου πω τώρα... Κι εμένα μου λείπει κάποιος άνθρωπος πάρα πολύ.Κι εγώ θέλω να είμαι κοντά στον μπαμπάκα μου που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Σφίγγω τα δόντια μου, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό αλλά είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις. Εντάξει; Και στη σκηνή βγαίνω και τραγουδάω και όλα τα κάνω. Πάμε να συνεχίσουμε, σ΄ευχαριστούμε πολύ». είπε η παρουσιάστρια.