My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η Έλενα Χριστοπούλου την Κατερίνα Στικούδη

Τι της είπε για τα πόδια της;

My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η Έλενα Χριστοπούλου την Κατερίνα Στικούδη

Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η Έλενα Χριστοπούλου την Κατερίνα Στικούδη στο σημερινό My Style Rocks.Η παρουσιάστρια έκανε μια αισθησιακή εμφάνιση σήμερα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα όπως ήταν αναμενόμενο.

Η παρουσιάστρια τουκαλησπέρισε τους τηλεθεατές φορώντας ένα κοντό σορτσάκι, δείχνοντας μας τα γυμνασμένα πόδια της.

Αφού η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό τον Στέλιο Κουδουνάρη, καλωσόρισε και την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία της έκανε μια έρωτηση γι'αυτά.

«Αυτά τα πόδια πες την αλήθεια, είναι αληθινά; Πως τα συντηρείς; γιατί όλες οι γυναίκες με ρωτάνε τι σώμα είναι αυτό που έχεις και τι κάνεις;», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι αληθινά τα κακόμοιρα, περπατάνε πάνω κάτω τρέχουν. Τα βάζω στην κατάψυξη» απάντησε η Στικούδη με χιούμορ.Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Αυτή είναι η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη που προκάλεσε τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου

H Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Στην σημερινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ανοιχτό μπλουζάκι που είχε δέσιμο στον λαιμό.

Το καλύτερο κομμάτι όμως ήταν το κοντό σορτσάκι που επέλεξε να βάλει. Ασπρόμαυρο με μαύρες ρίγες και συνδύασε άψογα το outift της με κόκκινε γόβες. Η ίδια άλλωστε διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα και μπορεί να φοράει ότι θέλει.

Δείτε την εμφάνιση της.

Κατερίνα Στικούδη